Søg
Filters

Aloe Vera

Sorter efter

ALOE AVOCADO FACE & BODY SOAP 142 gr.

284
Ren og blød hud – hele dagen. Frisk, fugtgivende sæbe med Aloe vera og avocadoolie, der passer til alle hudtyper. Renser både skånsomt og effektivt og har en uimodståelig, frisk citrusduft. Til hvem? Avocado Face & Body Soap er en frisk, velduftende sæbe, der passer fint til ethvert badeværelse. Sæben er velegnet til alle hudtyper, og den friske duft tiltaler både kvinder og mænd. Du får: skånsom og effektiv rengøring hudplejende Aloe vera og avocadoolie fugtbevarende og beskyttende glycerin dejlig, frisk citrusduft en sæbe til alle hudtyper Skønhed fra naturen Naturlig skønhed starter med en ren, frisk hud. Og ren, frisk hud begynder i naturen. Forever Living Products har i 40 år arbejdet med at finde og bearbejde naturlige kilder til hudpleje. Foruden Aloe vera, der er grundlaget for vores virksomhed, suppleres produktet her med olie fra avocado. Hudplejende Aloe vera og avocado Præcis som Aloe vera har avocado masser af hudvenlige egenskaber. Den virker hudplejende, blødgørende og fugtgivende, samtidig med, at den beroliger huden. I Aloe Avocado Face & Body Soap har den desuden fået selskab af fugtbevarende glycerin, der er med til at beskytte huden. Sammen danner ingredienserne et produkt, der er velegnet til de allerfleste. Fed hud rengøres skånsomt, uden at huden irriteres. Har du tør og sart hud, hjælper sæben huden med at bevare den vigtige fugtbalance. Skånsom rengøring fra top til tå Aloe Avocado Face & Body Soap er velegnet til hele kroppen. Sæben rengør skånsomt, frisker op og efterlader en uimodståelig, frisk fornemmelse. Huden føles ren, blød og frisk. Aloe Avocado Face & Body Soap fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
56 DKK

ALOE EVER-SHIELD™ Deodorant 92 gr.

67
Holder dig frisk hele dagen Skånsom og effektiv deostick med hudplejende Aloe vera. Mild unisexduft og behagelig konsistens, der hverken fedter eller efterlader pletter på tøjet. Til hvem? Dette er et produkt til alle, der ønsker at holde sig friske hele dagen. Den milde duft gør, at deodoranten passer til både mænd og kvinder. Du får: en effektiv deodorant du kan stole på hudplejende Aloe Vera behagelig konsistens, der ikke klistrer et produkt uden aluminiumklorid En deo, du kan stole på Hvem du end er, hvad du end gør – når temperaturen og tempoet stiger i dagens løb, er det rart at kunne føle sig lige så frisk, som da man gik hjemmefra om morgenen. Aloe Ever-Shield™ Deodorant beskytter effektivt alle mod dårlig lugt. Med hudplejende Aloe vera En af de vigtigste ingredienser i Aloe Ever-Shield™ er vores Aloe vera, der bidrager med både hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Det betyder også, at du kan bruge Aloe Ever-Shield™ straks efter bad, barbering og voksbehandling, uden at den svider på huden. Enkel at bruge På grund af sin form – praktisk stick – og konsistens er Aloe Ever-Shield™ nem at påføre. Den har en mild duft og efterlader ingen pletter på tøjet. Aloe Ever-Shield™ indeholder ikke aluminiumklorid. Aloe Ever-Shield™ fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
95 DKK

ALOE Flydende Håndsæbe 473 ml.

38
Til rene, bløde og genfugtede hænder Flydende sæbe i en praktisk pumpeflaske med rengørende stoffer udvundet af naturlige kilder, ekstrakt af agurk, olivenolie og citronolie m.m. – baseret på Aloe vera, naturligvis. Aloe Hand Soap er en lækker håndsæbe ud over det sædvanlige. Til hvem? Dette produkt er til alle, også til personer med sart hud. Aloe Hand Soap er mild nok til brug hver dag og har en let, frisk duft, der værdsættes af de allerfleste. Du får: rene, bløde og genfugtede hænder Aloe vera, agurk, olivenolie og citronolie et drøjt produkt med en mild, frisk duft en praktisk og hygiejnisk pumpeflaske Milde og plejende ingredienser Vi vasker hænder flere gange om dagen. Derfor er det vigtigt, at sæben ikke udtørrer huden, men rengør skånsomt, plejer og hjælper huden til at bevare fugten. Vores egen Aloe vera er med sine hudplejende egenskaber det perfekte fundament for Aloe Hand Soap. Til rene og bløde hænder Tilføj nu rengørende stoffer udvundet fra naturlige kilder (eksempelvis kokosnød) blødgørende olivenolie, hudplejende agurk og citronolie og beskyttende glycerin – så får du en lækker håndsæbe ud over det sædvanlige. Dejlig let og frisk duft. Hverdagsluksus Aloe Hand Soap er meget drøj i brug og mild nok til at kunne anvendes hver dag, også af personer med sart hud. Den giver et dejligt skum og får huden til at føles ren, blød og silkeglat. Aloe Hand Soap er i en praktisk og hygiejnisk pumpeflaske. Aloe Hand Soap fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
139 DKK

ALOE Heat Lotion 118 ml.

64
Skøn massage til trætte kroppe Dejlig afslappende massagelotion med Aloe vera, methylsalicylat, mentol og eukalyptusolie, der samtidig gør huden blød og glat. Dufter frisk af pebermynte. Til hvem? Aloe Heat Lotion er velegnet til alle, der sætter pris på en dejlig, afslappende og varmegivende massage. Både populær blandt personer, der træner meget og ofte, og hos dem, der har et stillesiddende kontorjob og har behov for at få løsnet nakke og/eller ryg op med en dejlig omgang massage. Du får: en afslappende massagelotion en dejlig konsistens, der ikke klistrer en cremet formel, der giver et godt greb et indhold af beroligende, hudplejende og blødgørende ingredienser Mange anvendelsesområder Efter en lang dag på kontoret, i haven eller efter træning ved vi alle, hvordan kroppen har det. Når det er tid til en afslappende, varmegivende massage – så prøv Aloe Heat Lotion. Aloe Heat Lotion er en massagelotion med en cremet konsistens, der giver et godt greb og trænger godt ind i huden uden at klistre. Gennemtænkt indhold Aloe Heat Lotion er desuden spækket med hudplejende og blødgørende ingredienser, eksempelvis Aloe vera, arginin, allantoin og olie fra eukalyptus, sesam og abrikoskerner. Mentol og methylsalicylat bidrager med deres beroligende egenskaber og giver, sammen med eukalyptusolien, Aloe Heat Lotion en frisk duft. Hvad er methylsalicylat? I naturen forekommer methylsalicylat i mange stedsegrønne planter. Den har en karakteristisk, pebermynteagtig duft og anvendes på grund af sine beroligende egenskaber ofte i salve. Hvad er allantoin? I naturen findes allantoin eksempelvis i planten kulsukker. Allantoin har hudplejende, beskyttende og beroligende egenskaber, hvilket gør det til en populær ingrediens i forskellige hudplejeprodukter Aloe Heat Lotion fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
159 DKK

ALOE LIPS™ - Læbepomade

22P
Holder smilet i form i al slags vejr Læbepomade med Aloe vera, jojobaolie og bivoks, der gør dine læber bløde og glatte – og beskytter dem mod vejr og vind. Til hvem? Aloe Lips™ tager heller end gerne med på eventyr og er lige velegnet til den modebevidste som til drengepigen, ja, simpelthen til alle, der ønsker bløde, glatte læber. Hver dag – hvor du end befinder dig. Du får: en effektiv læbepomade i smart emballage hudplejende Aloe vera og blødgørende jojobaolie beskyttende bivoks og beroligende allantoin ikke tilsat vand – perfekt i både kraftig vind og stærk kulde Hvorfor får man tørre læber? Tørre, ru og vejrbidte læber opstår ofte i tørt og koldt vejr, eller hvis læberne udsættes for meget vind eller sol. Hvis man slikker sig om læberne, når de er blevet lidt tørre, bliver de ofte endnu tørrere. Vores spyt indeholder enzymer, der absorberer fugt, så når vi slikker på læberne, fjerner vi noget af læbernes naturlige beskyttelse og kan på den måde gøre læberne tørrere. Så står Aloe Lips™ gerne til rådighed. Plejer, blødgør, beskytter og beroliger Aloe Lips™ indeholder en gennemtestet kombination af Aloe vera, jojobaolie og bivoks, der gør dine læber bløde og glatte og beskytter dem mod vejr og vind. Aloe vera og jojobaolie bidrager med hudplejende og blødgørende egenskaber, og bivoks hjælper til at beskytte huden i al slags vejr. Aloe Lips™ indeholder også allantoin, der beroliger huden, og kan også eksempelvis bruges på neglebånd og ved kløende insektstik. Hav den altid med i lommen! Aloe Lips™? fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
59 DKK

Aloe Lotion 118 ml.

62
En hudplejeklassiker til hele kroppen Aloe Lotion er en plejende, blødgørende og fugtbevarende allround-lotion med en let og behagelig konsistens og en diskret duft. Baseret på vores Aloe vera, naturligvis. Til hvem? Aloe Lotion er det perfekte produkt til alle, der ikke er til creme, men foretrækker en lidt lettere lotion. Derfor er Aloe Lotion også ofte et hit hos mænd. Den kan anvendes over hele kroppen, også i ansigtet, og Aloe Lotion er derfor et godt valg for alle, der ikke er specielt interesserede i hudpleje, men som stadig gerne vil være gode ved deres hud. Du får: en plejende allround-lotion med Aloe vera abrikoskerneolie, jojobaolie og kamilleekstrakt elastin og kollagen en lidt lettere formel med en diskret duft Gennemtestede ingredienser Ingredienslisten i Aloe Lotion består af en række vaskeægte hudplejeklassikere. Hovedingrediensen er vores egen Aloe vera, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Her får den selskab af gode, hudplejende stoffer som abrikoskerneolie, jojoba og kamilleekstrakt, og vitaminerne C og E. Et rent og glat resultat Aloe Lotion indeholder desuden elastin og kollagen, der både plejer huden og hjælper den til at bevare fugten. Natriumhyaluronat virker fugtbevarende, og jojoba gør huden blød og glat. Endelig bidrager allantoin med sine hudplejende, beskyttende og beroligende egenskaber. En konstant aktuel klassiker Aloe Lotion er et klassisk produkt, der aldrig går af mode. Måske skyldes det den lette og behagelige konsistens? Eller måske at den hurtigt trænger ind i huden og gør den blød og glat, uden at fedte? En ting er i hvert fald helt sikker: Aloe Lotion er et godt allround-produkt, der er velegnet til både ansigt og hænder samt hele kroppen. Aloe Lotion fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
159 DKK

ALOE Moisturizing Lotion 118 ml.

63
Plej din hud fra top til tå Opdag en fantastisk fugtbevarende, plejende og blødgørende allround-lotion til både ansigt og krop, baseret på vores Aloe vera. Til hvem? Aloe Moisturizing Lotion er velegnet til alle, ekstra god til dem, der på en nem måde ønsker at pleje deres hud og bevare den blød og genfugtet. Denne lotion er et allround-produkt til både ansigt og krop, der er let at bruge. Er også velegnet til rejsen, når du ønsker at pakke let. Du får: en fantastisk allround-lotion abrikoskerneolie, jojobaolie og kamilleekstrakt elastin og kollagen en cremet formel med en let og behagelig duft Velkomponeret ingrediensliste Hovedingrediensen i Aloe Moisturizing Lotion er vores egen Aloe vera, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Her får den selskab af gennemtestede, hudplejende stoffer som abrikoskerneolie, jojoba og kamilleekstrakt, samt vitaminerne C og E. Ren, blød og smidig hud Aloe Moisturizing Lotion indeholder desuden elastin og kollagen, der både plejer huden og hjælper den til at bevare fugten. Det er særlig vigtigt for fornemmelsen af en frisk og smidig hud. Også natriumhyaluronat binder fugt og virker stærkt fugtbevarende, mens jojoba gør huden blød og glat. Sidst, men ikke mindst, bidrager allantoin med sine hudplejende, beskyttende og beroligende egenskaber. Et produkt til alle Aloe Moisturizing Lotion har en dejlig cremet konsistens og en let, behagelig duft. Den trænger hurtigt ind i huden og gør den blød og silkeglat igen uden at fedte det mindste. Velegnet til både ansigt og hænder samt hele kroppen. Kan med fordel anvendes som dagcreme. Aloe Moisturizing Lotion fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
159 DKK

ALOE MSM GEL118 ml.

205
Massagegel, der gør arbejdet Skøn, duftfri massagegel med beroligende, styrkende og hudplejende egenskaber. Indeholder blandt andet MSM, Aloe vera og forskellige urter. Til hvem? Dette produkt passer til alle, der sætter pris på at få eller give en skøn massage. Velegnet til brug efter træning. Da Aloe MSM Gel er duftfri, er den også perfekt til dem, der er følsomme over for dufte. Du får: en effektiv massagegel hudplejende, beroligende og styrkende ingredienser en duftfri, klar gel som ikke fedter et produkt, der ikke efterlader pletter Massér mere Uanset om man har tilbragt en lang dag i kontorstolen eller kommer direkte fra træning – alle trætte kroppe værdsætter en skøn massage, og Aloe MSM Gel hjælper dig til at blødgøre kroppen. Varm hænderne godt op, og brug en god mængde Aloe MSM Gel, når du går i gang med at massere. Sværere er det ikke. Nøje udvalgte ingredienser Det er ikke nogen behagelig oplevelse at få massage på tør hud. Derfor indeholder Aloe MSM Gel flere hudplejende, blødgørende og fugtbevarende ingredienser. Hovedrollen spilles naturligvis af vores egen Aloe vera, men her er også hudplejende stoffer som melbær, rosmarin og vitaminerne C og E. Pilebarkekstrakt virker beroligende og styrkende, natriumhyaluronat og glycerin er gode, fugtbevarende ingredienser, og allantoin beroliger og beskytter din hud. Hvad er MSM? De andre hovedingredienser i Aloe MSM Gel er MSM (metylsulfonylmetan) en organisk svovlforbindelse, der findes naturligt i kroppens celler og i naturen. At bade i svovlholdige kilder har længe været en tradition, og det siges, at de gamle romere badede i varme, svovlholdige kilder, når de havde været i kamp. I dag er MSM en populær ingrediens i både kosttilskud og cremer. I Aloe MSM Gel udvindes MSM fra bark. Aloe MSM Gel fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
242 DKK

ALOE Propolis Creme 118 ml.

51
En ven i nøden til tør hud Oplev et af vores mest elskede produkter! Aloe Propolis Creme er et blødgørende og fugtbevarende mirakelmiddel med gode, hudplejende ingredienser som Aloe vera og propolis, en cremet konsistens og en dejlig duft af honning. Til hvem? Dette produkt har mange anvendelsesområder, hvilket bevirker, at det passer til de fleste. Ekstra velegnet til alle, der har, eller somme tider får, tør hud. Aloe Propolis Creme er også velegnet til sart hud. Du får: en af vores mest populære cremer til tør hud over hele kroppen. blødgørende og fugtbevarende formel hudplejende Aloe vera, propolis, kamille og allantoin dejlig, cremet konsistens med en let duft af honning Hvorfor får man tør hud? Tør hud er almindelig og kan forekomme overalt på kroppen. Præcis hvorfor huden bliver tør, kan variere fra person til person. Medvirkende faktorer er dels ydre påvirkninger, eksempelvis sollys, varme, kulde og tør luft, eller en mindre god hudplejerutine med kraftige, udtørrende sæber. Men huden påvirkes også af indre faktorer som arvelighed, hormonelle påvirkninger (eksempelvis ved graviditet eller overgangsalder) og alder. Ingredienser, der gør arbejdet Aloe Propolis Creme er fremragende til tør hud over hele kroppen. Den cremede formel er baseret på vores egen førsteklasses Aloe vera. Blandt ingredienserne er også propolis og kamille, der er kendt for sine hudplejende egenskaber samt allantoin, der også beroliger og beskytter. Og sidst, men ikke mindst E-vitamin, der også plejer huden. Hvad er propolis? Propolis kaldes også for bikit. Det er et vaskeægte bi-produkt, en ingrediens, der produceres af bier som beskyttende tætningsmiddel i bikuben. Råvaren til biernes produktion af propolis er harpiks fra nåletræer og fra visse løvtræer. For os mennesker er propolis en populær ingrediens i både hudplejeprodukter og kosttilskud. Til hele kroppen Aloe Propolis Creme er både blødgørende og fugtbevarende og absorberes hurtigt af huden. Den kan anvendes over hele kroppen, både som hånd- og fodcreme og som dag- og natcreme. Også velegnet til sart hud. Når du først er begyndt at bruge Aloe Propolis Creme, forstår du, hvorfor den er et af vores mest populære produkter. Aloe Propolis Creme fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
199 DKK

ALOE SUNSCREEN 118 ml.

617
Ekstra vandfast solcreme.
175 DKK

ALOE Vera Gelly 118 ml.

61
Hverdagens helt på badeværelset: Aloe vera på tube Tør hud, solskoldning eller kløende insektstik? Aloe Vera Gelly virker beroligende, plejende og fugtbevarende. Anvendes på hud, der har behov for det. Til hvem? Produktet, alle har behov for, før eller senere. Aloe Vera Gelly har rigtig mange anvendelsesmuligheder og bør derfor være at finde på ethvert badeværelse. Du får: selve planten på tube – stabiliseret Aloe vera i form af en cremet gel et beroligende og plejende universalprodukt en fedtfri, fugtbevarende formel en let gel, der absorberes hurtigt uden at fedte Lang tradition Anvendelsen af Aloe vera går som en rød tråd gennem historien. Fra tidernes morgen og op til i dag har mennesker i vidt forskellige kulturer anvendt Aloe vera som husråd. Ofte strøg man et frisk blad direkte på huden ved buler og blå mærker, hvis huden var tør eller for at gøre huden blød og smidig. I moderne emballage Aloe Vera Gelly er selve Aloe vera-planten på tube. Her får du vores fineste Aloe vera i geléform, klar til at blive brugt over hele kroppen. Den absorberes hurtigt af huden, beroliger og plejer og er fugtbevarende. Nogle af anvendelsesområderne er efter barbering eller epilering, som underlag for makeup, på tør, ru hud og efter solbadning eller ved kløe pga. insektbid. Den indeholder intet fedt og kan derfor også anvendes som øjencreme. Aloe Vera Gelly er det perfekte allround-produkt, både hjemme på badeværelset og i feriekufferten. Med ekstra boost af gode, hudplejende ingredienser For yderligere at forstærke Aloe veras egenskaber indeholder Aloe Vera Gelly også fugtbevarende glycerin, beskyttende og beroligende allantoin og antioxidanterne C- og E-vitamin. Aloe Vera Gelly indeholder ingen parfume. Aloe Vera Gelly fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
185 DKK

ALOE-JOJOBA SHAMPOO 296 ml.

260
Til frisk , glansfuldt og velduftende hår. Luksuriøs, pH-afbalanceret shampoo med Aloe vera og jojoba. Designet, så den passer til alle hårtyper og er helt fri for sulfater og silikoner. Til hvem? Aloe-Jojoba Shampoo passer til alle, der vasker hår – uanset hårtype. Specielt velegnet til dem, der gerne vil undgå produkter med silikoner eller sulfater. Den lette, friske duft af lavendel og pebermynte værdsættes af både mænd og kvinder. Du får: en supergod pH-afbalanceret shampoo plejende Aloe vera og jojoba frisk hår, der er let at sætte et produkt uden sulfater og silikoner Smukt hår starter med hovedbunden Mange hårproblemer udspringer af en tør, skællende eller kløende hovedbund. Hovedbunden er hud, og huden skal have fugt for at trives. Det er derfor vigtigt at anvende gode hårprodukter. Aloe-Jojoba Shampoo indeholder milde men effektive ingredienser, der plejer både håret og hovedbunden. Rengør og plejer Aloe vera og jojoba er en gennemtestet kombination, der plejer både huden og håret og desuden er både fugtbevarende og blødgørende. Her får de selskab af mildt rengørende og plejende stoffer udvundet af kokosolie, ligesom lavendelolie, der både virker styrkende og opfriskende. C-vitamin er en pålidelig hudplejer, der også hjælper til at opretholde pH-balancen, og hybenfrøolie bidrager også med sine plejende og fugtbevarende egenskaber. Fri for silikoner og sulfater For at imødekomme dagens krav fra bevidste konsumenter indeholder Aloe-Jojoba Shampoo hverken silikoner eller sulfater. Resultatet er en shampoo, der hjælper til at styrke håret og bevare fugtbalancen. Giver desuden volumen og plejer hovedbunden. Rent og frisk bliver håret naturligvis også. Dufter dejligt af lavendel og pebermynte, hvilket passer både til mænd og kvinder. Aloe-Jojoba Shampoo fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
195 DKK

FOREVER ALOE BERRY NECTAR™ 1 ltr.

734
Lækker version af vores populære Aloe vera-drik. Ligesom originalen består Forever Aloe Berry Nectar™ af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet, høstet, når den er perfekt moden. Nu indeholder den også C-vitamin og har en endnu bedre smag – tilmed i miljøvenlig emballage. Til hvem? Forever Aloe Berry Nectar™ er velegnet til alle, der ønsker at indføre en ny vane i hverdagen. Ekstra god til dig, der gerne vil holde dig sund og rask, idet vores Aloe vera-drikke indeholder C-vitamin, der blandt andet bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion. Hvad angår Aloe vera, har den været anvendt af mennesker over hele verden siden tidernes morgen. Måske har du tidligere prøvet et hudplejeprodukt med Aloe vera og er nysgerrig omkring Aloe vera som kosttilskud? Du er i godt selskab. Forever Aloe Berry Nectar™ er allerede elsket af millioner af mennesker over hele verden. Du får: håndhøstet, kvalitetscertificeret Aloe vera med smag af tranebær og æble C-vitamin, der blandt andet bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion et naturligt sødet produkt uden farvestoffer og konserveringsmidler praktisk, miljøvenlig og genanvendelig Tetra Pak-emballage Solmoden Aloe vera fra frugtbare jorde Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor dyrkes vores Aloe vera, Aloe barbadensis Miller, med vekselbrug på frugtbare jorde i et klima med over 2000 solskinstimer om året. Når Aloe veraen er perfekt moden, høstes den manuelt. Vi anvender kun den fineste indergelé, der stabiliseres for derefter at blive til Forever Aloe Berry Nectar™. For at garantere et sikkert produkt af højteste kvalitet gennemgår vores Aloe vera en masse omhyggelige kontroller undervejs fra ingrediens til færdigt produkt. Vores Aloe vera er endda certificeret af International Aloe Science Council (IASC), hvilket beviser, at den er i en klasse for sig selv. Få det bedre, både fysisk og mentalt Forever Aloe Berry Nectar™ indeholder C-vitamin, et vigtigt vitamin, der plejer kroppen både indvendigt og udvendigt. Eksempelvis bidrager C-vitamin til at beskytte cellerne mod oxidativ stress, men også til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion. Immunsystemet kaldes også immunforsvaret og er kroppens egen beskyttelse mod infektioner. C-vitamin bidrager også til normal psykologisk funktion, altså vores hukommelse, koncentrationsevne, indlæring, ræsonnement og logik. Til energistofskifte og nervesystem C-vitamin bidrager også til nervesystemets normale funktion. Det er vigtigt, at nervesystemet fungerer, så alle kroppens forskellige dele kan kommunikere med hinanden og fungere sammen som en helhed. Kroppens energistofskifte består af to dele: det basale stofskifte (den energi, kroppen bruger under hvile) og den energi, vi forbrænder ved fysisk arbejde. Så længe vores energiindtag svarer til forbruget, og vores kropsvægt er konstant, er alt i balance. Men hvis energiindtaget bliver større eller mindre end behovet, kan energistofskiftet forstyrres, hvilket igen kan forandre kroppens sammensætning med enten underernæring eller overvægt til følge. C-vitamin bidrager til et normalt energistofskifte. Til blodomløb, hud og knogler Kollagen er et vigtigt protein i kroppen. Kroppen danner selv kollagen, men produktionen aftager, jo ældre vi bliver. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler, hud, tandkød og tænder samt for normalt fungerende blodkar. C-vitamin øger også kroppens optagelse af jern, hvilket igen er vigtigt for blodomløbet, idet mineralet jern både har betydning for bloddannelsen og normal ilttransport i kroppen. Allerstørste omhu hele vejen Til Forever Aloe Berry Nectar™ anvender vi kun den fineste indergelé af Aloe vera, der gennemgår adskillige tests og analyser, så du altid kan stole på sikkerheden ved produktet. Drikken er naturlig sødet med tranebær, æble og fruktose og indeholder ingen konserveringsmidler eller farvestoffer. Af hensyn til miljøet er den pakket i genanvendelig Tetra Pak-emballage, hvis materiale og form også gør, at der bruges færre ressourcer ved transport. Du kan derfor være sikker på, at vores Aloe vera-drikke er fremstillet med allerstørste omhu, hele vejen fra plante til det færdige produkt.
245 DKK

FOREVER ALOE PEACHES™ 1 ltr.

777
Aloe vera-drik med C-vitamin C og smag af solmodne ferskner. Frugtrig version af vores populære Aloe vera-drik med smag af søde ferskner. Ligesom originalen består Forever Aloe Peaches™ af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet. Nu indeholder den også C-vitamin og har en endnu bedre smag – tilmed i miljøvenlig emballage. Til hvem? Forever Aloe Peaches™ er velegnet til alle, der ønsker at indføre en ny vane i hverdagen. Ekstra god til dig, der gerne vil holde dig sund og rask, idet vores Aloe vera-drikke indeholder C-vitamin, der blandt andet bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion. Hvad angår Aloe vera, har den været anvendt af mennesker over hele verden siden tidernes morgen. Måske har du tidligere prøvet et hudplejeprodukt med Aloe vera og er nysgerrig omkring Aloe vera som kosttilskud? Du er i godt selskab. Forever Aloe Peaches™ er allerede elsket af millioner af mennesker over hele verden. Du får: håndhøstet, kvalitetscertificeret Aloe vera med frugtsmag af fersken C-vitamin, der blandt andet bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion et naturligt sødet produkt uden farvestoffer og konserveringsmidler praktisk, miljøvenlig og genanvendelig Tetra Pak-emballage Solmoden Aloe vera fra frugtbare jorde Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor dyrkes vores Aloe vera, Aloe barbadensis Miller, med vekselbrug på frugtbare jorde i et klima med over 2000 solskinstimer om året. Når Aloe veraen er perfekt moden, høstes den manuelt. Vi anvender kun den fineste indergelé, der stabiliseres for derefter at blive til Forever Aloe Peaches™. For at garantere et sikkert produkt af højteste kvalitet, gennemgår vores Aloe vera en masse omhyggelige kontroller undervejs fra ingrediens til færdigt produkt. Vores Aloe vera er endda certificeret af International Aloe Science Council (IASC), hvilket beviser, at den er i en klasse for sig selv. Få det bedre, både fysisk og mentalt Forever Aloe Peaches™ indeholder C-vitamin, et vigtigt vitamin, der plejer kroppen både indvendigt og udvendigt. Eksempelvis bidrager C-vitamin til at beskytte cellerne mod oxidativ stress, men også til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion. Immunsystemet kaldes også immunforsvaret og er kroppens egen beskyttelse mod infektioner. C-vitamin bidrager også til normal psykologisk funktion, altså vores hukommelse, koncentrationsevne, indlæring, ræsonnement og logik. Til energistofskifte og nervesystem C-vitamin bidrager også til nervesystemets normale funktion. Det er vigtigt, at nervesystemet fungerer, så alle kroppens forskellige dele kan kommunikere med hinanden og fungere sammen som en helhed. Kroppens energistofskifte består af to dele: det basale stofskifte (den energi, kroppen bruger under hvile) og den energi, vi forbrænder ved fysisk arbejde. Så længe vores energiindtag svarer til forbruget, og vores kropsvægt er konstant, er alt i balance. Men hvis energiindtaget bliver større eller mindre end behovet, kan energistofskiftet forstyrres, hvilket igen kan forandre kroppens sammensætning med enten underernæring eller overvægt til følge. C-vitamin bidrager til et normalt energistofskifte. Til blodomløb, hud og knogler Kollagen er et vigtigt protein i kroppen. Kroppen danner selv kollagen, men produktionen aftager, jo ældre vi bliver. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler, hud, tandkød og tænder samt for normalt fungerende blodkar. C-vitamin øger også kroppens optagelse af jern, hvilket igen er vigtigt for blodomløbet, idet mineralet jern både har betydning for bloddannelsen og normal ilttransport i kroppen. Allerstørste omhu hele vejen Til Forever Aloe Peaches™ anvender vi kun den fineste indergelé af vores egen Aloe vera, der gennemgår adskillige tests og analyser, så du altid kan stole på sikkerheden ved produktet. Drikken er naturlig sødet med ferskner, vindruer og fruktose og indeholder ingen konserveringsmidler eller farvestoffer. Af hensyn til miljøet er den pakket i genanvendelig Tetra Pak-emballage, hvis materiale og form også gør, at der bruges færre ressourcer ved transport. Du kan derfor være sikker på, at vores Aloe vera-drikke er fremstillet med allerstørste omhu, hele vejen fra plante til det færdige produkt.
245 DKK

FOREVER ALOE SCRUB™ 99 gr.

238
Gør huden ren og frisk uden at udtørre. Forever Aloe Scrub™ giver effektiv eksfoliering af hele kroppen – og er mild nok til at kunne anvendes hver dag. Naturligvis baseret på vores egen Aloe vera. Til hvem? Til både unge og ældre, mænd og kvinder: Dette produkt passer til alle, der gerne vil forkæle deres hud med en god dybderensning engang imellem. Velegnet til alle hudtyper. Du får: en god dybderensning mild og effektiv eksfoliering et produkt til hele kroppen hudplejende og fugtbevarende ingredienser Hvorfor eksfoliering? Huden producerer nye celler hver dag og afstøder samtidig millioner af døde celler. Denne proces bliver langsommere og langsommere, jo ældre vi bliver, og det kan resultere i en hud, der er tør, grå og mat på overfladen. Regelmæssig eksfoliering hjælper ikke bare med at fjerne døde hudceller og gøre huden ren og frisk – det bevirker også, at dine cremer lettere kan trænge ind i huden og virke mere effektivt. Skånsom og effektiv Hovedingrediensen i Forever Aloe Scrub™ er vores egen Aloe vera, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Her får den selskab af småbitte perler af naturlig jojobaolie, der nænsomt eksfolierer og fjerner urenheder. Natriumlaktat, saltet af mælkesyre, eksfolierer også – samtidig med at det hjælper huden til at bevare fugten. Giver et frisk resultat Forever Aloe Scrub™ indeholder også mildt rengørende stoffer fra kokosnød og de hudplejende vitaminer C og E. Resultatet er et behageligt produkt, der gør huden ren og frisk – uden at udtørre. Huden bliver som ny igen – og dine cremer får de bedst mulige arbejdsforhold. Forever Aloe Scrub™ fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
158 DKK

FOREVER ALPHA-E FACTOR™ 30 ml.

187
Luksusdråber, der giver huden fornyet spændstighed Forever Alpha-E Factor™ indeholder en række ingredienser, der plejer og beroliger huden i ansigtet og gør den smidig og jævn. Også velegnet til sart hud. Til hvem? Dette er et ansigtsprodukt til alle, der ønsker at give huden lidt ekstra pleje. Perfekt til moden hud, men velegnet til alle aldre og hudtyper. Du får: en plejende kur med udvalgte ingredienser, også til sart hud hjulkroneolie, Aloe vera og kamilleekstrakt A- og E-vitamin et hudplejeprodukt af høj kvalitet, der gør huden blød og smidig Glat hud igen Vi kan ikke stoppe tiden, men med en god hudplejerutine, der indeholder effektive ingredienser, kan vi hjælpe huden til at holde sig blød og smidig længere. Forever Alpha-E Factor™ indeholder en række hudplejende ingredienser, der plejer og beroliger huden og gør den smidig og jævn. Disse skønne dråber hjælper huden til at bevare fugten, og når huden bliver jævn, får den også et mere ungdommeligt udseende. Med masser af aktive ingredienser Listen over ingredienser omfatter masser af hudplejende lækkerier, blandt andet A- og E-vitamin, hjulkroneolie og kamilleekstrakt – og så naturligvis vores egen Aloe vera. E-vitamin er også en velkendt antioxidant. Hjulkroneolie, lecitin og soyabønneolie gør huden blød og jævn, samtidig med at kamilleekstrakt (bisabolol) beroliger huden. Massér et par dråber på ansigt og hals – og mærk forskellen. Forever Alpha-E Factor™ fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
425 DKK

FOREVER BRIGHT™ Tandpasta

28
Rene tænder og frisk ånde – til alle Aloe vera-baseret tandpasta uden fluor, der renser effektivt, samtidig med at den plejer tandkød og slimhinder og giver en frisk ånde, der holder længe! Til hvem? Forever Bright™ Toothgel er perfekt til alle, der er nysgerrige efter at prøve en tandpasta uden fluor. Anbefales især til alle, der har følsomt tandkød eller blærer i munden. Du får: effektiv rengøring og skånsom polering af tænderne pleje af tandkød og slimhinder frisk pebermyntesmag for frisk ånde en tandpasta udviklet i samarbejde med eksperter inden for tandpleje Pas godt på dine tænder Tandbørstning skaber fundamentet for god mundhygiejne. Børst i to minutter morgen og aften – og også gerne efter måltiderne. Hvis du passer godt på dine tænder, kan du holde dem sunde hele livet. Gå også regelmæssigt til tandlæge, for at få styr på, hvordan tænder og tandkød har det. Med plejende Aloe vera og propolis Til hovedingrediensen har vi tilsat plejende propolis og kisel, der skånsomt polerer tænderne og gør dem hvide og flotte. Forever Bright™ Toothgel giver en grundig rengøring og modvirker dermed plak og dårlig ånde. Tandpastaen er særligt velegnet til følsomt tandkød og ved blærer i munden (den kan også påføres direkte med fingerspidserne, hvis det gør for ondt at bruge tandbørste). En tandpasta til hele familien Forever Bright™ Toothgel er udviklet i samarbejde med eksperter inden for tandpleje. Resultatet er det bedst mulige: et produkt, der renser og skånsomt polerer dine tænder – og har en forfriskende smag. Indeholder ikke fluor. Forever Bright™ Toothgel? fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
85 DKK

FOREVER CALCIUM™ 90 tabl.

206
Mineraler og vitaminer til stærke knogler – med mere Forever Calcium™ er et kosttilskud med fuld fokus på at vedligeholde normale knogler. Indeholder calcium, kobber, mangan, magnesium, zink og C- og D-vitamin. Til hvem? Forever Calcium™ passer til alle, der ønsker et ekstra tilskud af calcium. For eksempel kvinder, særlig midaldrende og ældre, samt personer, der ikke indtager mælkeprodukter, kan have behov for et ekstra tilskud. Du får: et kosttilskud med fokus på at vedligeholde normale knogler dagsbehovet af calcium, kobber, mangan, C- og D-vitamin også magnesium og zink tabletter, der er lette at sluge Hvorfor har vi brug for calcium? Calcium findes naturlig i tænder og knogler, i nerveceller og væv samt i blodet og andre kropsvæsker. Allerede i de unge år begynder evnen til at optage calcium at reduceres, og det fortsætter i takt med, at vi bliver ældre. Efter klimakteriet reduceres også østrogenniveauet hos kvinder, og det kan medføre knogleskørhed, idet østrogen har en beskyttende effekt på knoglemassen. En korrekt sammensat kost, der er rig på calcium, kan hjælpe til at reducere kalkmanglen. Knogler og tænder Forever Calcium™ er et kosttilskud, der naturligvis indeholder calcium, men også magnesium, kobber, mangan og zink samt C- og D-vitamin. Calcium er nødvendigt til at vedligeholde normale tænder og normale knogler, og D-vitamin bidrager til normal optagelse/udnyttelse af calcium. Magnesium, mangan og D-vitamin bidrager også til at vedligeholde normale knogler. Muskler og nervesystem Calcium bidrager også til normal muskelfunktion, normal størkning af blodet og normal neurotransmission (overførsel af signalstoffer mellem nerveceller). Magnesium bidrager også både til nervesystemets normale funktion og til normal muskelfunktion. Energi, energistofskifte og immunforsvar C-vitamin og magnesium bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Sammen med kobber, D-vitamin og zink bidrager C-vitamin også til immunsystemets normale funktion. Kobber, mangan og magnesium bidrager til normalt energistofskifte, og mangan, kobber og zink er, ligesom C-vitamin, antioxidanter, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress. Fem mineraler og to vigtige vitaminer Forever Calcium™ giver dig dagsbehovet af calcium, kobber, mangan, C- og D-vitamin. Desuden indeholder Forever Calcium™ både magnesium og zink. Alle ingredienser er samlet i praktiske tabletter med smag af vanilje, der desuden er lette at sluge.
253 DKK

Forever Lite Ultra Chocolate 405 gr.

471
Hurtigt måltid med styr på kalorierne.
228 DKK

FOREVER MARINE MASK™113 gr.

234
Giv din hud en god dybderensning Vidunderlig ansigtsmaske, der gør huden frisk og smidig igen. Med naturlige havmineraler fra alger, hudplejende Aloe vera, genfugtende honning og blødgørende agurk. Til hvem? Efter en lang arbejdsdag på kontoret eller en aktiv dag udendørs kan din hud føles både tør og livløs. Her kommer Forever Marine Mask™ til hjælp. Dette er et produkt til alle, der ønsker at forkæle sig selv med en god dybderensning. Du får: en effektiv og skånsom dybderensning et rent og glat resultat ingredienser, der plejer, blødgør og fugter et produkt til alle hudtyper, der er let at påføre Renser og fugter Ved hjælp af to typer absorberende lerarter, bentonit og kaolin, renser Forever Marine Mask™ i dybden. Samtidig gendannes hudens balance ved hjælp af plejende algeekstrakt, genfugtende og blødgørende honning samt forfriskende og styrkende rosmarin. Indeholder også egen Aloe vera, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Plejer og beskytter Forever Marine Mask™ indeholder også agurk, der hjælper til at gøre huden blød og glat igen. A-, C- og E-vitamin bidrager også med sine hudplejende egenskaber, ligesom natriumhyaluronat, der også effektivt bevarer fugten. Og endelig er der glycerin, der beskytter huden. Et rent og glat resultat Forever Marine Mask™ har en behagelig konsistens, der gør den let at påføre. Lad masken virke i 15-20 minutter, skyl med vand, og nyd, at huden nu føles ren, frisk og smidig igen. Giv din hud en god dybderensning en eller to gange om ugen. Det har du fortjent. Forever Marine Mask™ fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
179 DKK

FOREVER™ BEE HONEY 500 gr.

207
100 % lækker honning og masser af smag. Luksuriøs, flydende honning med en farve som mørkt rav, hentet fra en af verdens mest eftertragtede honningproducenter i bjergegnene i Nordspanien. Til hvem? Forever Bee Honey er velegnet til alle, der godt kan lide honning. En fremragende produkt til dem, der ønsker at undgå almindeligt sukker, men stadig værdsætter en sød og god smag. Du får: flydende honning af højeste kvalitet sød og god, fyldig smag lavere glukoseindhold end almindeligt sukker et rent naturprodukt uden tilsætningsstoffer Honning op gennem historien Lige siden tidernes begyndelse har mennesker overalt i verden elsket honning. Det ældste bevis herpå er et mere end 8.000 år gammelt hulemaleri fra Spanien af et menneske, der tømmer en vild bikube. Alle kulturer synes at have brugt honning og beundret biernes evne til at hente nektar hjem til bikuben og forvandle den til et af vores mest naturlige levnedsmidler. Honning af højeste klasse Spanien er en af Europas største honningproducenter, og særlig eftertragtet er den honning, der kommer fra bjergegnene i Nordspanien. Herfra henter Forever den honning, vi får her i Skandinavien. Og det er ikke nogen helt almindelig honning. Forever Bee Honey er en velsmagende, flydende honning med en farve som mørkt rav. De landområder, hvor bierne indsamler nektar, er rige på mineraler, og honningen modnes langsomt i vokskagerne, idet nektaren indsamles efterhånden som blomstringen foregår. Et bedre valg På grund af sit høje fruktoseindhold har honning et lavere glukoseindhold end almindeligt sukker. Det gør honning til et bedre valg som sødemiddel i drikke og bagværk. Drikker man te eller andre varme drikke, skal man bare huske, at høje temperaturer, over 40 grader, ødelægger enzymerne i honningen.
179 DKK

INFINITE BY FOREVER™ Restoring Crème 48,2 gr.

558
En ansigtscreme ud over det sædvanlige. Et kraftfuldt element i vores anti-aging-serie, der er spækket med over 15 hudplejende stoffer. På trods af alle ingredienserne føles restoring crème let og glat på huden og absorberes hurtigt uden at føles det mindste fedtet. Til hvem? Restoring crème passer til alle, uanset hudtype. Vi har alle forskellige forudsætninger, men for tidlig aldring af huden skyldes i høj grad vores livsstil. Huden har behov for al den hjælp, den kan få, for at holde sig frisk i længden. Her er restoring crème et fantastisk værktøj. Du får: en dejlig, effektiv ansigtscreme masser af hudplejende ingredienser en glat konsistens, der hurtigt absorberes af huden. et produkt uden silikone Det bedste fra naturens spisekammer Naturligvis spiller vores Aloe vera hovedrollen med sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Men restoring crème indeholder også andre kraftfulde botaniske ingredienser. Som eksempel kan nævnes Centipeda cunninghamii, der fremmer de mange hudplejende egenskaber i hovedingrediensen Aloe vera. Indeholder også jojoba, der både plejer, blødgør, genfugter og beroliger huden. Plejer og blødgør Faktum er, at restoring crème indeholder over 15 hudplejende stoffer. Af dem kan vi nævne C- og E-vitamin samt den populære anti-aging-ingrediens betaglucan. B3-vitamin medvirker til at udjævne hudfarve og tekstur, hvilket bidrager til en ungdommelig fornemmelse. Og ingredienser som squalan, glycolipider, linolensyre og linolsyre har vigtige, blødgørende egenskaber, der bevirker, at restoring crème er let at stryge på huden. Styrker og beskytter Denne fugtgivende creme indeholder også fugtbindende og hudplejende ingredienser, baseret på sukkerstoffet xylitol. Cremen indeholder desuden opstrammende granatæble, styrkende og beskyttende hvid te og en fantastisk anti-aging-blanding af opfriskende, styrkende og hudplejende essentielle olier fra lavendel, petitgrain, basilikum, eukalyptus, limeskal og appelsinskal. Olierne giver ydermere restoring crème en naturlig, let duft uden tilsætning af parfume. Et uundværligt element i din daglige hudplejerutine Alle disse gode ingredienser er samlet i en creme med en dejlig let og glat konsistens. Restoring crème absorberes hurtigt af huden uden at føles det mindste fedtet. Cremen er velegnet til alle hudtyper. Betragt den som prikken over i’et i din daglige anti-aging-rutine. infinite by Forever™ restoring crème fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
475 DKK

SONYA™ ALOE DEEP MOISTURIZING CREAM 71 gr.

311
Til hud, der har brug for lidt ekstra kærlighed. Uovertruffen fugtighedscreme med masser af hudplejende stoffer, blandt andet olie fra macadamianødder og solsikkekerner, fyrrebarkekstrakt og vores egen Aloe vera, naturligvis. Dejlig, glat konsistens, der hurtigt absorberes af huden. Til hvem? Dette produkt er til alle, der ønsker en virkelig plejende ansigtscreme. Velegnet som natcreme til alle hudtyper og som dagcreme til dig med normal til tør hud. Også et godt vinterprodukt til dig, der ønsker en mere effektiv fugtighedscreme til den kolde årstid. Du får: en af vores mest populære ansigtscremer hudplejende, blødgørende og fugtbevarende ingredienser beskyttende ceramider et fantastisk glat resultat Fugt og pleje Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream består af en række ingredienser, der tilfører og binder fugt. Foruden vores Aloe vera med sine fantastiske, fugtgivende egenskaber indeholder cremen olie fra macadamianødder og solsikkekerner, fugtbindende sorbitol og hyaluronsyre. Indeholder også blødgørende lauryllaktat og kolesterol samt den hudplejende aminosyre L-arginin. Modvirker de frie radikaler Ingrediensen fyrrebarkekstrakt har gode, hudplejende egenskaber, men er også en kraftfuld kilde til antioxidanter. Antioxidanter er værdifulde for bekæmpelsen af de frie radikaler, hvilket anses for at være en af de bedste metoder til at modvirke alderstegn på. For mange frie radikaler kan eksempelvis gøre huden mere tør og sart og mindre elastisk. Hvad er frie radikaler? Frie radikaler dannes naturligt i kroppen, men stammer også fra ydre faktorer, som UV-stråling, luftforurening og cigaretrøg. Frie radikaler er ustabile atomer eller molekyler, der har en elektron for meget eller for lidt. De reagerer hurtigt med andre stoffer omkring sig for at tiltrække eller afgive en elektron. Kroppen har et indbygget forsvar, der bekæmper aktiviteten i de frie radikaler, men det forringes ved stor belastning eller med alderen. En for stor mængede af frie radikaler kan medføre skader i huden og accelereret ældning. Effektiv beskyttelse Hudpleje handler altså også om at beskytte huden mod påvirkninger fra ydre faktorer som klima og miljø. Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream indeholder beskyttende glycerin og ceramider, der hjælper til at opretholde hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Alle disse ingredienser samarbejder for at bevare en frisk hud og et ungdommeligt udseende. Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
285 DKK

Filter by:

Clear All
Min: 56 DKK Max: 475 DKK
kr.56 kr.475