Søg
Filters

Pleje

Sorter efter

ALOE Veterinary Formula 473 ml.

30
Til vores firbenede familiemedlemmer Et allround plejeprodukt til hud, pels, poter, hove, man og hale. Baseret på vores egen Aloe vera, naturligvis. Til hvem? Dette produkt er velegnet til alle dyreejere. Aloe Veterinary Formula er velegnet til hunde, katte, kaniner, høns og heste – og alle andre dyr. Det er simpelthen et fantastisk produkt til alle pels- og fjerklædte familiemedlemmer. Du får: et allround-produkt til alle husdyr Aloe vera, allantoin og glycerin smart spray til enkel påføring pleje til hud, pels, poter, patter, hove, maner og haler. Aloe vera til alle husdyr Store som små – vores husdyr er elskede familiemedlemmer. De skal selvfølgelig også nyde godt af vores fantastiske Aloe vera. Derfor har vi udviklet Aloe Veterinary Formula, specielt til vores firbenede venner. Beroligende, plejende og beskyttende I Aloe Veterinary Formula er vores egen Aloe vera hovedingrediensen, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Indeholder også blødgørende sojaolie, beroligende allantoin og glycerin, det virker beskyttende på huden, men også plejer pels og hår. Og sidst, men ikke mindst, hudplejende C- og E-vitamin. I dyrevenlig pakning Selv om det gøres i en god mening, er det langt fra alle vores pelsklædte venner, der sætter pris på pelspleje. Og en fedtet pels er heller ikke et hit. Derfor har Aloe Veterinary Formula en let, flydende konsistens, der hurtigt absorberes. Den smarte sprayflaske letter påføringen – det hele er udtænkt for at gøre det nemt for dig at pleje dine pelsklædte familiemedlemmer bedst muligt.
245 DKK

Bog - Hamster

BOG444
Sød, sjov, aktiv! Den gemmer sig i din lomme! Læs om hvor og hvordan hamstere lever i naturen og kommunikerer med hinanden. Læs om hvordan du vælger den rigtige hamster og fodrer og passer den. Hvordan du lever sammen med den og holder øje med den. Find masser af information og gode råd til hele familien.
165 DKK

Bog - Marsvinet

BOG603
Marsvinet - en vejledning til udvælgelse, indkvartering, pasning, ernæring, adfærd, helbred, opdræt og mutationer.
99 DKK

Chinchillasand 1,9 kg.

903000
Degu, Gerbil og Chinchilla bader i dette dagligt for at holde pelsen ren.
68 DKK

DP Børste

985132
Børste tilpasset til mindre dyr og små hænder. Udviklet for at holde dit dyrs pels i bedste form. Kan bruges til alle dyr. Kæm regelmæssigt for en skinnende blank pels.
45 DKK

DP Kam

985131
Kam tilpasset til mindre dyr og små hænder. Udviklet for at holde dit dyrs pels i bedste form. Kan bruges til alle dyr. Kæm regelmæssigt for en skinnende blank pels.
45 DKK

DP Karde med metalbørste

985134
Karde tilpasset til mindre dyr og små hænder. Udviklet for at holde dit dyrs pels i bedste form. Kan bruges til alle dyr. Kæm regelmæssigt for en skinnende blank pels.
45 DKK

DP Massagekarde

985133
Karde tilpasset til mindre dyr og små hænder. Udviklet for at holde dit dyrs pels i bedste form. Kan bruges til alle dyr. Kæm regelmæssigt for en skinnende blank pels.
45 DKK

Klosaks

997400
Til smådyr, katte og fugle. Klip regelmæssigt den yderste skarpe spids på dit dyrs klo, så undgår du selv og dine møbler at blive revet.
65 DKK

Klosaks XS

716100
Klip kløerne lidt og ofte, både for at vænne dyret til det og for at forhindre at pulpaen indeni kloen vokser for langt ud, hvilket kan føre til skader og ubehag for dyret. Poterne bør altid være rene når kløerne klippes. Grus og møg gør klotangen sløvere og mindre effektiv.
45 DKK

Lege- & Gnavebold 10 cm.

TX61827
I søgræs med trækrog. Lavet af 100 % naturmateriale.
49 DKK

Multivitamin til fugl og gnaver100 ml

FT21551
Multivitamin. Vitamindråber til fugle og gnavere. Dagligt vitamin tilskud for øget trivsel og vitalitet. Styrker fjerdragt/pels, knogler mm. Brugsanvisning: Blandes i foderet. Anbefalet daglig dosering: Dråber/kropsvægt: Kanin: 30/4 kg. Dværgkaning: 4-5/1 kg. Marsvin: 4-5/900 g. Hamster: 1/100 g. Små fugle: 1/80 g. Større fugle 1-2/100 g.
55 DKK