Søg
Filters

Toiletter & Strøelse

Sorter efter

CareFresh Natural 14 ltr.

HT100087
Carefresh Natural. Revolutionerende strø til gnavere, fugle og reptiler. Carefresh har en suveræn lugtkontrol, er støvfrit og ultra absorberende. Carefresh er miljøvenligt uden kemikalier og tilsætningsstoffer. Carefresh giver dit kæledyr et naturligt og sundt miljø.
85 DKK

Chipsi Classic Spåner 15 ltr.

HT12
Bundstrøelse fra Chipsi er kendt for sin fremragende sugeevne og lugtneutraliserende virkning. Chipsi bundstrøelse er velegnet til at spise, grave i, lave huler af osv. samtidig med, at det er utrolig skånsomt ved dit kæledyrs poter. Chipsi Classic spåner 15L (Presspack).
25 DKK

Chipsi Majs Strøelse 10 ltr.

HT17
Chipsi Majs Granulat fremstilles af det, der er tilbage, når majskernerne er blevet fjernet. Dette restprodukt udgør en naturlig og behagelig strøelse, der er lidt tungere end standard softwood og granulatprodukter. Chipsi Majs er ekstra-absorberende, uden kunstige eller kemiske tilsætningsstoffer. Chipsi Majs Strøelse 10 ltr.
89 DKK

Chipsi Timothy Hø 750 gr.

HT35
Chipsi Timothy hø 750 gr.
58 DKK

KW Lugtfjerner 200 ml.

KW5538
Går direkte til kilden til den dårlige lugt og fjerner den.
145 DKK

Lolo Pets Hø 800 gr.

HT71052
Aromatisk rapsgræs med urter i høj kvalitet, rig på vitaminer og mineraler. Lavt kalorieindhold, højt fiberindhold medvirker til normal fordøjelse. Hø spiller rollen som strøelse, og er det grundlæggende råmateriale for redebygning. Ingredienser: Hø.
26 DKK

Toa-Lett miljøstrø 20 liter

718950
Ej klumpende papirsstrø (pellets). Biprodukt fra papirsproduktionen baderet på ren nyfiber. Støvfri. Neutraliserer lugt og indkapsler fugt. Kan med fordel bruges også bruges til andre smådyr.
95 DKK