Søg
Filters

Gnavere

Sorter efter

Frøstænger Cocktail 2pak

HT71151
Perfekt supplement til den daglige kost, rig på mandler og nødder - kilder til magnesium og vitamin E, der påvirker nervesystemet positivt. Drysset med Morgenfrueblomster som immuniserer kroppen og stimulerer fordøjelsesprocessen. Ingredienser: Hvedemel, majs flax, afskallede mandler, jordnødder, hvede, sesamfrø, hørfrø, tørrede gulerødder, pinjekerner, tørret fløjlsblomst, mel , tørgær. Tilsætningsstoffer: farvestoffer.
25 DKK

Vadigran Terra Expert Marsvin Timothy 900 gr.

HT12129
Terra Guinea Pig Timothy er et sundt og velsmagende foder til marsvin. Der er tilsat vitamin C for at booste immunforsvaret og foderet indeholder derudover masser af mineraler: Fosfor, calcium, natrium, jern, kobber og mangan. Indholdet af fibre og pil sikrer god fordøjelse og sunde tænder.
128 DKK

Frøstænger med Frugt/Grønt 3pak

HT71112
Perfekt supplement til den daglige kost. Dyret kan nyde en forskellig smag hver dag - hver smagsvariant er rig på vitaminer og mineraler.Ingredienser: Frugt: hvede, hvedemel, havreflager, kokosnød, dehydrerede æbler, appelsinskal, tørret banan, hyldebær, ribs, tørgær. Vegetabilsk: Hvede, hvedemel, dehydrerede gulerødder, havreflager, majs, dehydrerede rødbeder, tørrede kartofler, porrer, persille, tørgær. Johannesbrød: johannesbrød tørfoder, havreflager, hvedemel, hvede, sorte enebær, tørgær. Tilsætningsstoffer: farvestoffer.
25 DKK

Lolo Premium Marsvin 900 gr.

HT70132
Fuldfoder til Marsvin, hvor mængden af korn er blevet nedsat til fordel for granulater med tilsatte vitaminer og ekstrudater.Ydermere, er det beriget med høj kvalitets grøntsager og frugter med højt C-vitamin indhold.Ingredienser: Hvede, byg, korn produkter, lucernemel, johannesbrød grønmel, majsflager, ærteflager, bønneflager, hørmel, solsikkefrø mel ekstrakt, tørret rødbede, tørret gulerod, hørfrø, jordskokker rødder,Tranebær, tørret pastinak, lindekviste, kanelbark, havreflager, ribs, dild, tørgær, monocalciumphosphat, kridt sten, majsstivelse, solsikkeolie.
48 DKK

Frøstænger med Frugt til gnavere 2pak

992710
Knasende og energirige godbidder med frugt.
25 DKK

Vadigran Terra Expert Kanin Timothy 900 gr.

HT12130
Terra Expert til kaniner, er et komplet "alt-i-et" foder til alle racer og aldre. Der er et afbalanceret vitaminindhold, der sikrer kaninen sundt og godt helbred. Dyret skal naturligvis altid have adgang til vand og hø kan tilføjes til foderet, men set fra et ernæringsmæssigt synspunkt er det ikke nødvendigt. Foderet er designet til at forebygge tandproblemer og er velegnet til dyr, hvis tænder tidligere har haft behov for behandling. Foderets struktur betyder endvidere, at kaninen er optaget længere tid med at fortære sit foder og den stimuleres derfor mentalt.
128 DKK

Frøstænger med Honning til Gnavere 2pak

992705
Sprøde og energirige godbidder med honning.
25 DKK

Lolo Basic Kanin 1 kg.

HT71202
Komplet foder, hvor korn er blevet ændret til granulat og ekstrudater, med tilsætning af vitaminer. Beriget med grøntsager - kilde til karotenoider, vitaminer og mineraler. Ingredienser: Kornprodukter og fodermel, solsikkemel ekstrakt, hvede, byg, lucernemel, majs, ærteflager, tørrede gulerødder, bønneflager, majsmel, hørfrø, majsmel, dehydrerede rødbeder, hvedeflager, græsgrønmel, timian, dild , roetrævler (tørret, melasse), tørgær, kartoffelproteiner, tørret valle, havre, caroten.
42 DKK

Frøstænger med Bær/Nødder til Gnavere 2pak

992300
Fodertilskud til hamster, marsvin og andre smågnavere.
25 DKK

Kaninpellets 1 kg, Vitaminberiget

991100
Vitaminberigede pellets til kanin. Dagligt komplement til hø.
38 DKK

Lolo Basic Hamster 500 gr.

HT71100
Fuldfoder, der indeholder kvalitetsfrø og -korn. Beriget med granulat og grøntsager - kilder til vitaminer, mineraler, pektin og carotenoider. Ingredienser: Hvede, byg, hvedeklid, lucerne grønmel, solsikkemelekstrakt, kornprodukter og fodermel, stribet solsikkefrø, dehydreret gulerod, johannesbrød, majsflager, havregryn, majs, hørfrø, afskallet græskarfrø, jordnødder, ærteflager, hvedeflager, rismel, majsmel, hvedemel, græsgrønmel.
26 DKK

Vitamindrops Gulerod til Gnavere

TX6023
Med essentielle vitaminer. I praktisk genlukningspose.
18 DKK

Kalasmat 600 gr.

992220
Luksus kalasmat til smådyr. Rig på mineraler.
38 DKK

ALOE Veterinary Formula 473 ml.

30
Til vores firbenede familiemedlemmer Et allround plejeprodukt til hud, pels, poter, hove, man og hale. Baseret på vores egen Aloe vera, naturligvis. Til hvem? Dette produkt er velegnet til alle dyreejere. Aloe Veterinary Formula er velegnet til hunde, katte, kaniner, høns og heste – og alle andre dyr. Det er simpelthen et fantastisk produkt til alle pels- og fjerklædte familiemedlemmer. Du får: et allround-produkt til alle husdyr Aloe vera, allantoin og glycerin smart spray til enkel påføring pleje til hud, pels, poter, patter, hove, maner og haler. Aloe vera til alle husdyr Store som små – vores husdyr er elskede familiemedlemmer. De skal selvfølgelig også nyde godt af vores fantastiske Aloe vera. Derfor har vi udviklet Aloe Veterinary Formula, specielt til vores firbenede venner. Beroligende, plejende og beskyttende I Aloe Veterinary Formula er vores egen Aloe vera hovedingrediensen, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Indeholder også blødgørende sojaolie, beroligende allantoin og glycerin, det virker beskyttende på huden, men også plejer pels og hår. Og sidst, men ikke mindst, hudplejende C- og E-vitamin. I dyrevenlig pakning Selv om det gøres i en god mening, er det langt fra alle vores pelsklædte venner, der sætter pris på pelspleje. Og en fedtet pels er heller ikke et hit. Derfor har Aloe Veterinary Formula en let, flydende konsistens, der hurtigt absorberes. Den smarte sprayflaske letter påføringen – det hele er udtænkt for at gøre det nemt for dig at pleje dine pelsklædte familiemedlemmer bedst muligt.
245 DKK

Blodstop

575030
Blodstoppende pulver til hund, kat og smådyr.
95 DKK

Bro 63x15x18 cm.

TX62122
Naturligt træ: Gør ind- og udgang fra buret behageligt og sikkert.
56 DKK

CareFresh Natural 14 ltr.

HT100087
Carefresh Natural. Revolutionerende strø til gnavere, fugle og reptiler. Carefresh har en suveræn lugtkontrol, er støvfrit og ultra absorberende. Carefresh er miljøvenligt uden kemikalier og tilsætningsstoffer. Carefresh giver dit kæledyr et naturligt og sundt miljø.
68 DKK

CareFresh Natural 60 ltr.

HT100136
Carefresh Natural. Revolutionerende strø til gnavere, fugle og reptiler. Carefresh har en suveræn lugtkontrol, er støvfrit og ultra absorberende. Carefresh er miljøvenligt uden kemikalier og tilsætningsstoffer. Carefresh giver dit kæledyr et naturligt og sundt miljø.
259 DKK

Chinchillasand 1,9 kg.

903000
Degu, Gerbil og Chinchilla bader i dette dagligt for at holde pelsen ren.
78 DKK

Chipsi Classic Spåner 15 ltr.

HT12
Bundstrøelse fra Chipsi er kendt for sin fremragende sugeevne og lugtneutraliserende virkning. Chipsi bundstrøelse er velegnet til at spise, grave i, lave huler af osv. samtidig med, at det er utrolig skånsomt ved dit kæledyrs poter. Chipsi Classic spåner 15L (Presspack).
25 DKK

Chipsi Classic Spåner 60 ltr.

HT12A
Bundstrøelse fra Chipsi er kendt for sin fremragende sugeevne og lugtneutraliserende virkning. Chipsi bundstrøelse er velegnet til at spise, grave i, lave huler af osv. samtidig med, at det er utrolig skånsomt ved dit kæledyrs poter. Chipsi Classic spåner 15L (Presspack).
48 DKK

Chipsi Extra XXL 15 kg.

RT12
Chipsi Extra XXL - til terrarier og volierer. Til større reptiler, slanger, store fugle. Granulatet er fremstillet af bøgetræ, specielt med henblik på behov hos reptiler og mange store fugle. Er testet hos faginstituttet EXOMED og er anbefalet til terraristik. Det støvfrie produkt skåner de ømfindlige åndedrætsorganer hos dyrene, og medvirker til Naturlige, hygiejniske omgivelser.Chipsi Extra XXL. Strø.
225 DKK

Chipsi Majs Strøelse 10 ltr.

HT17
Chipsi Majs Granulat fremstilles af det, der er tilbage, når majskernerne er blevet fjernet. Dette restprodukt udgør en naturlig og behagelig strøelse, der er lidt tungere end standard softwood og granulatprodukter. Chipsi Majs er ekstra-absorberende, uden kunstige eller kemiske tilsætningsstoffer. Chipsi Majs Strøelse 10 ltr.
89 DKK

Chipsi Sunshine Hø 1 kg.

HT32
Chipsi Sunshine hø 1 kg.
35 DKK

Chipsi Timothy Hø 750 gr.

HT35
Chipsi Timothy hø 750 gr.
58 DKK

DP Børste

985132
Børste tilpasset til mindre dyr og små hænder.
45 DKK

DP Kam

985131
Kam tilpasset til mindre dyr og små hænder.
45 DKK

DP Karde med metalbørste

985134
Karde tilpasset til mindre dyr og små hænder.
45 DKK

DP Massagekarde

985133
Karde tilpasset til mindre dyr og små hænder.
45 DKK

Fibre & Bjergeng Hø 5 kg.

HT05825
Fibre + Bjergeng hø 5 kg.
128 DKK