Søg
Filters

Hudpleje

Sorter efter

ALOE LIPS™ - Læbepomade

22P
Holder smilet i form i al slags vejr Læbepomade med Aloe vera, jojobaolie og bivoks, der gør dine læber bløde og glatte – og beskytter dem mod vejr og vind. Til hvem? Aloe Lips™ tager heller end gerne med på eventyr og er lige velegnet til den modebevidste som til drengepigen, ja, simpelthen til alle, der ønsker bløde, glatte læber. Hver dag – hvor du end befinder dig. Du får: en effektiv læbepomade i smart emballage hudplejende Aloe vera og blødgørende jojobaolie beskyttende bivoks og beroligende allantoin ikke tilsat vand – perfekt i både kraftig vind og stærk kulde Hvorfor får man tørre læber? Tørre, ru og vejrbidte læber opstår ofte i tørt og koldt vejr, eller hvis læberne udsættes for meget vind eller sol. Hvis man slikker sig om læberne, når de er blevet lidt tørre, bliver de ofte endnu tørrere. Vores spyt indeholder enzymer, der absorberer fugt, så når vi slikker på læberne, fjerner vi noget af læbernes naturlige beskyttelse og kan på den måde gøre læberne tørrere. Så står Aloe Lips™ gerne til rådighed. Plejer, blødgør, beskytter og beroliger Aloe Lips™ indeholder en gennemtestet kombination af Aloe vera, jojobaolie og bivoks, der gør dine læber bløde og glatte og beskytter dem mod vejr og vind. Aloe vera og jojobaolie bidrager med hudplejende og blødgørende egenskaber, og bivoks hjælper til at beskytte huden i al slags vejr. Aloe Lips™ indeholder også allantoin, der beroliger huden, og kan også eksempelvis bruges på neglebånd og ved kløende insektstik. Hav den altid med i lommen! Aloe Lips™? fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
59 DKK

Aloe Lotion 118 ml.

62
En hudplejeklassiker til hele kroppen Aloe Lotion er en plejende, blødgørende og fugtbevarende allround-lotion med en let og behagelig konsistens og en diskret duft. Baseret på vores Aloe vera, naturligvis. Til hvem? Aloe Lotion er det perfekte produkt til alle, der ikke er til creme, men foretrækker en lidt lettere lotion. Derfor er Aloe Lotion også ofte et hit hos mænd. Den kan anvendes over hele kroppen, også i ansigtet, og Aloe Lotion er derfor et godt valg for alle, der ikke er specielt interesserede i hudpleje, men som stadig gerne vil være gode ved deres hud. Du får: en plejende allround-lotion med Aloe vera abrikoskerneolie, jojobaolie og kamilleekstrakt elastin og kollagen en lidt lettere formel med en diskret duft Gennemtestede ingredienser Ingredienslisten i Aloe Lotion består af en række vaskeægte hudplejeklassikere. Hovedingrediensen er vores egen Aloe vera, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Her får den selskab af gode, hudplejende stoffer som abrikoskerneolie, jojoba og kamilleekstrakt, og vitaminerne C og E. Et rent og glat resultat Aloe Lotion indeholder desuden elastin og kollagen, der både plejer huden og hjælper den til at bevare fugten. Natriumhyaluronat virker fugtbevarende, og jojoba gør huden blød og glat. Endelig bidrager allantoin med sine hudplejende, beskyttende og beroligende egenskaber. En konstant aktuel klassiker Aloe Lotion er et klassisk produkt, der aldrig går af mode. Måske skyldes det den lette og behagelige konsistens? Eller måske at den hurtigt trænger ind i huden og gør den blød og glat, uden at fedte? En ting er i hvert fald helt sikker: Aloe Lotion er et godt allround-produkt, der er velegnet til både ansigt og hænder samt hele kroppen. Aloe Lotion fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
159 DKK

ALOE Moisturizing Lotion 118 ml.

63
Plej din hud fra top til tå Opdag en fantastisk fugtbevarende, plejende og blødgørende allround-lotion til både ansigt og krop, baseret på vores Aloe vera. Til hvem? Aloe Moisturizing Lotion er velegnet til alle, ekstra god til dem, der på en nem måde ønsker at pleje deres hud og bevare den blød og genfugtet. Denne lotion er et allround-produkt til både ansigt og krop, der er let at bruge. Er også velegnet til rejsen, når du ønsker at pakke let. Du får: en fantastisk allround-lotion abrikoskerneolie, jojobaolie og kamilleekstrakt elastin og kollagen en cremet formel med en let og behagelig duft Velkomponeret ingrediensliste Hovedingrediensen i Aloe Moisturizing Lotion er vores egen Aloe vera, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Her får den selskab af gennemtestede, hudplejende stoffer som abrikoskerneolie, jojoba og kamilleekstrakt, samt vitaminerne C og E. Ren, blød og smidig hud Aloe Moisturizing Lotion indeholder desuden elastin og kollagen, der både plejer huden og hjælper den til at bevare fugten. Det er særlig vigtigt for fornemmelsen af en frisk og smidig hud. Også natriumhyaluronat binder fugt og virker stærkt fugtbevarende, mens jojoba gør huden blød og glat. Sidst, men ikke mindst, bidrager allantoin med sine hudplejende, beskyttende og beroligende egenskaber. Et produkt til alle Aloe Moisturizing Lotion har en dejlig cremet konsistens og en let, behagelig duft. Den trænger hurtigt ind i huden og gør den blød og silkeglat igen uden at fedte det mindste. Velegnet til både ansigt og hænder samt hele kroppen. Kan med fordel anvendes som dagcreme. Aloe Moisturizing Lotion fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
159 DKK

ALOE Propolis Creme 118 ml.

51
En ven i nøden til tør hud Oplev et af vores mest elskede produkter! Aloe Propolis Creme er et blødgørende og fugtbevarende mirakelmiddel med gode, hudplejende ingredienser som Aloe vera og propolis, en cremet konsistens og en dejlig duft af honning. Til hvem? Dette produkt har mange anvendelsesområder, hvilket bevirker, at det passer til de fleste. Ekstra velegnet til alle, der har, eller somme tider får, tør hud. Aloe Propolis Creme er også velegnet til sart hud. Du får: en af vores mest populære cremer til tør hud over hele kroppen. blødgørende og fugtbevarende formel hudplejende Aloe vera, propolis, kamille og allantoin dejlig, cremet konsistens med en let duft af honning Hvorfor får man tør hud? Tør hud er almindelig og kan forekomme overalt på kroppen. Præcis hvorfor huden bliver tør, kan variere fra person til person. Medvirkende faktorer er dels ydre påvirkninger, eksempelvis sollys, varme, kulde og tør luft, eller en mindre god hudplejerutine med kraftige, udtørrende sæber. Men huden påvirkes også af indre faktorer som arvelighed, hormonelle påvirkninger (eksempelvis ved graviditet eller overgangsalder) og alder. Ingredienser, der gør arbejdet Aloe Propolis Creme er fremragende til tør hud over hele kroppen. Den cremede formel er baseret på vores egen førsteklasses Aloe vera. Blandt ingredienserne er også propolis og kamille, der er kendt for sine hudplejende egenskaber samt allantoin, der også beroliger og beskytter. Og sidst, men ikke mindst E-vitamin, der også plejer huden. Hvad er propolis? Propolis kaldes også for bikit. Det er et vaskeægte bi-produkt, en ingrediens, der produceres af bier som beskyttende tætningsmiddel i bikuben. Råvaren til biernes produktion af propolis er harpiks fra nåletræer og fra visse løvtræer. For os mennesker er propolis en populær ingrediens i både hudplejeprodukter og kosttilskud. Til hele kroppen Aloe Propolis Creme er både blødgørende og fugtbevarende og absorberes hurtigt af huden. Den kan anvendes over hele kroppen, både som hånd- og fodcreme og som dag- og natcreme. Også velegnet til sart hud. Når du først er begyndt at bruge Aloe Propolis Creme, forstår du, hvorfor den er et af vores mest populære produkter. Aloe Propolis Creme fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
199 DKK

ALOE SUNSCREEN 118 ml.

617
Ekstra vandfast solcreme.
175 DKK

ALOE Vera Gelly 118 ml.

61
Hverdagens helt på badeværelset: Aloe vera på tube Tør hud, solskoldning eller kløende insektstik? Aloe Vera Gelly virker beroligende, plejende og fugtbevarende. Anvendes på hud, der har behov for det. Til hvem? Produktet, alle har behov for, før eller senere. Aloe Vera Gelly har rigtig mange anvendelsesmuligheder og bør derfor være at finde på ethvert badeværelse. Du får: selve planten på tube – stabiliseret Aloe vera i form af en cremet gel et beroligende og plejende universalprodukt en fedtfri, fugtbevarende formel en let gel, der absorberes hurtigt uden at fedte Lang tradition Anvendelsen af Aloe vera går som en rød tråd gennem historien. Fra tidernes morgen og op til i dag har mennesker i vidt forskellige kulturer anvendt Aloe vera som husråd. Ofte strøg man et frisk blad direkte på huden ved buler og blå mærker, hvis huden var tør eller for at gøre huden blød og smidig. I moderne emballage Aloe Vera Gelly er selve Aloe vera-planten på tube. Her får du vores fineste Aloe vera i geléform, klar til at blive brugt over hele kroppen. Den absorberes hurtigt af huden, beroliger og plejer og er fugtbevarende. Nogle af anvendelsesområderne er efter barbering eller epilering, som underlag for makeup, på tør, ru hud og efter solbadning eller ved kløe pga. insektbid. Den indeholder intet fedt og kan derfor også anvendes som øjencreme. Aloe Vera Gelly er det perfekte allround-produkt, både hjemme på badeværelset og i feriekufferten. Med ekstra boost af gode, hudplejende ingredienser For yderligere at forstærke Aloe veras egenskaber indeholder Aloe Vera Gelly også fugtbevarende glycerin, beskyttende og beroligende allantoin og antioxidanterne C- og E-vitamin. Aloe Vera Gelly indeholder ingen parfume. Aloe Vera Gelly fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
185 DKK

FOREVER ALOE SCRUB™ 99 gr.

238
Gør huden ren og frisk uden at udtørre. Forever Aloe Scrub™ giver effektiv eksfoliering af hele kroppen – og er mild nok til at kunne anvendes hver dag. Naturligvis baseret på vores egen Aloe vera. Til hvem? Til både unge og ældre, mænd og kvinder: Dette produkt passer til alle, der gerne vil forkæle deres hud med en god dybderensning engang imellem. Velegnet til alle hudtyper. Du får: en god dybderensning mild og effektiv eksfoliering et produkt til hele kroppen hudplejende og fugtbevarende ingredienser Hvorfor eksfoliering? Huden producerer nye celler hver dag og afstøder samtidig millioner af døde celler. Denne proces bliver langsommere og langsommere, jo ældre vi bliver, og det kan resultere i en hud, der er tør, grå og mat på overfladen. Regelmæssig eksfoliering hjælper ikke bare med at fjerne døde hudceller og gøre huden ren og frisk – det bevirker også, at dine cremer lettere kan trænge ind i huden og virke mere effektivt. Skånsom og effektiv Hovedingrediensen i Forever Aloe Scrub™ er vores egen Aloe vera, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Her får den selskab af småbitte perler af naturlig jojobaolie, der nænsomt eksfolierer og fjerner urenheder. Natriumlaktat, saltet af mælkesyre, eksfolierer også – samtidig med at det hjælper huden til at bevare fugten. Giver et frisk resultat Forever Aloe Scrub™ indeholder også mildt rengørende stoffer fra kokosnød og de hudplejende vitaminer C og E. Resultatet er et behageligt produkt, der gør huden ren og frisk – uden at udtørre. Huden bliver som ny igen – og dine cremer får de bedst mulige arbejdsforhold. Forever Aloe Scrub™ fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
158 DKK

FOREVER ALPHA-E FACTOR™ 30 ml.

187
Luksusdråber, der giver huden fornyet spændstighed Forever Alpha-E Factor™ indeholder en række ingredienser, der plejer og beroliger huden i ansigtet og gør den smidig og jævn. Også velegnet til sart hud. Til hvem? Dette er et ansigtsprodukt til alle, der ønsker at give huden lidt ekstra pleje. Perfekt til moden hud, men velegnet til alle aldre og hudtyper. Du får: en plejende kur med udvalgte ingredienser, også til sart hud hjulkroneolie, Aloe vera og kamilleekstrakt A- og E-vitamin et hudplejeprodukt af høj kvalitet, der gør huden blød og smidig Glat hud igen Vi kan ikke stoppe tiden, men med en god hudplejerutine, der indeholder effektive ingredienser, kan vi hjælpe huden til at holde sig blød og smidig længere. Forever Alpha-E Factor™ indeholder en række hudplejende ingredienser, der plejer og beroliger huden og gør den smidig og jævn. Disse skønne dråber hjælper huden til at bevare fugten, og når huden bliver jævn, får den også et mere ungdommeligt udseende. Med masser af aktive ingredienser Listen over ingredienser omfatter masser af hudplejende lækkerier, blandt andet A- og E-vitamin, hjulkroneolie og kamilleekstrakt – og så naturligvis vores egen Aloe vera. E-vitamin er også en velkendt antioxidant. Hjulkroneolie, lecitin og soyabønneolie gør huden blød og jævn, samtidig med at kamilleekstrakt (bisabolol) beroliger huden. Massér et par dråber på ansigt og hals – og mærk forskellen. Forever Alpha-E Factor™ fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
425 DKK

FOREVER MARINE MASK™113 gr.

234
Giv din hud en god dybderensning Vidunderlig ansigtsmaske, der gør huden frisk og smidig igen. Med naturlige havmineraler fra alger, hudplejende Aloe vera, genfugtende honning og blødgørende agurk. Til hvem? Efter en lang arbejdsdag på kontoret eller en aktiv dag udendørs kan din hud føles både tør og livløs. Her kommer Forever Marine Mask™ til hjælp. Dette er et produkt til alle, der ønsker at forkæle sig selv med en god dybderensning. Du får: en effektiv og skånsom dybderensning et rent og glat resultat ingredienser, der plejer, blødgør og fugter et produkt til alle hudtyper, der er let at påføre Renser og fugter Ved hjælp af to typer absorberende lerarter, bentonit og kaolin, renser Forever Marine Mask™ i dybden. Samtidig gendannes hudens balance ved hjælp af plejende algeekstrakt, genfugtende og blødgørende honning samt forfriskende og styrkende rosmarin. Indeholder også egen Aloe vera, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Plejer og beskytter Forever Marine Mask™ indeholder også agurk, der hjælper til at gøre huden blød og glat igen. A-, C- og E-vitamin bidrager også med sine hudplejende egenskaber, ligesom natriumhyaluronat, der også effektivt bevarer fugten. Og endelig er der glycerin, der beskytter huden. Et rent og glat resultat Forever Marine Mask™ har en behagelig konsistens, der gør den let at påføre. Lad masken virke i 15-20 minutter, skyl med vand, og nyd, at huden nu føles ren, frisk og smidig igen. Giv din hud en god dybderensning en eller to gange om ugen. Det har du fortjent. Forever Marine Mask™ fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
179 DKK

INFINITE BY FOREVER™ Restoring Crème 48,2 gr.

558
En ansigtscreme ud over det sædvanlige. Et kraftfuldt element i vores anti-aging-serie, der er spækket med over 15 hudplejende stoffer. På trods af alle ingredienserne føles restoring crème let og glat på huden og absorberes hurtigt uden at føles det mindste fedtet. Til hvem? Restoring crème passer til alle, uanset hudtype. Vi har alle forskellige forudsætninger, men for tidlig aldring af huden skyldes i høj grad vores livsstil. Huden har behov for al den hjælp, den kan få, for at holde sig frisk i længden. Her er restoring crème et fantastisk værktøj. Du får: en dejlig, effektiv ansigtscreme masser af hudplejende ingredienser en glat konsistens, der hurtigt absorberes af huden. et produkt uden silikone Det bedste fra naturens spisekammer Naturligvis spiller vores Aloe vera hovedrollen med sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Men restoring crème indeholder også andre kraftfulde botaniske ingredienser. Som eksempel kan nævnes Centipeda cunninghamii, der fremmer de mange hudplejende egenskaber i hovedingrediensen Aloe vera. Indeholder også jojoba, der både plejer, blødgør, genfugter og beroliger huden. Plejer og blødgør Faktum er, at restoring crème indeholder over 15 hudplejende stoffer. Af dem kan vi nævne C- og E-vitamin samt den populære anti-aging-ingrediens betaglucan. B3-vitamin medvirker til at udjævne hudfarve og tekstur, hvilket bidrager til en ungdommelig fornemmelse. Og ingredienser som squalan, glycolipider, linolensyre og linolsyre har vigtige, blødgørende egenskaber, der bevirker, at restoring crème er let at stryge på huden. Styrker og beskytter Denne fugtgivende creme indeholder også fugtbindende og hudplejende ingredienser, baseret på sukkerstoffet xylitol. Cremen indeholder desuden opstrammende granatæble, styrkende og beskyttende hvid te og en fantastisk anti-aging-blanding af opfriskende, styrkende og hudplejende essentielle olier fra lavendel, petitgrain, basilikum, eukalyptus, limeskal og appelsinskal. Olierne giver ydermere restoring crème en naturlig, let duft uden tilsætning af parfume. Et uundværligt element i din daglige hudplejerutine Alle disse gode ingredienser er samlet i en creme med en dejlig let og glat konsistens. Restoring crème absorberes hurtigt af huden uden at føles det mindste fedtet. Cremen er velegnet til alle hudtyper. Betragt den som prikken over i’et i din daglige anti-aging-rutine. infinite by Forever™ restoring crème fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
475 DKK

SONYA™ ALOE DEEP MOISTURIZING CREAM 71 gr.

311
Til hud, der har brug for lidt ekstra kærlighed. Uovertruffen fugtighedscreme med masser af hudplejende stoffer, blandt andet olie fra macadamianødder og solsikkekerner, fyrrebarkekstrakt og vores egen Aloe vera, naturligvis. Dejlig, glat konsistens, der hurtigt absorberes af huden. Til hvem? Dette produkt er til alle, der ønsker en virkelig plejende ansigtscreme. Velegnet som natcreme til alle hudtyper og som dagcreme til dig med normal til tør hud. Også et godt vinterprodukt til dig, der ønsker en mere effektiv fugtighedscreme til den kolde årstid. Du får: en af vores mest populære ansigtscremer hudplejende, blødgørende og fugtbevarende ingredienser beskyttende ceramider et fantastisk glat resultat Fugt og pleje Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream består af en række ingredienser, der tilfører og binder fugt. Foruden vores Aloe vera med sine fantastiske, fugtgivende egenskaber indeholder cremen olie fra macadamianødder og solsikkekerner, fugtbindende sorbitol og hyaluronsyre. Indeholder også blødgørende lauryllaktat og kolesterol samt den hudplejende aminosyre L-arginin. Modvirker de frie radikaler Ingrediensen fyrrebarkekstrakt har gode, hudplejende egenskaber, men er også en kraftfuld kilde til antioxidanter. Antioxidanter er værdifulde for bekæmpelsen af de frie radikaler, hvilket anses for at være en af de bedste metoder til at modvirke alderstegn på. For mange frie radikaler kan eksempelvis gøre huden mere tør og sart og mindre elastisk. Hvad er frie radikaler? Frie radikaler dannes naturligt i kroppen, men stammer også fra ydre faktorer, som UV-stråling, luftforurening og cigaretrøg. Frie radikaler er ustabile atomer eller molekyler, der har en elektron for meget eller for lidt. De reagerer hurtigt med andre stoffer omkring sig for at tiltrække eller afgive en elektron. Kroppen har et indbygget forsvar, der bekæmper aktiviteten i de frie radikaler, men det forringes ved stor belastning eller med alderen. En for stor mængede af frie radikaler kan medføre skader i huden og accelereret ældning. Effektiv beskyttelse Hudpleje handler altså også om at beskytte huden mod påvirkninger fra ydre faktorer som klima og miljø. Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream indeholder beskyttende glycerin og ceramider, der hjælper til at opretholde hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Alle disse ingredienser samarbejder for at bevare en frisk hud og et ungdommeligt udseende. Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
285 DKK

Filter by:

Clear All
Min: 59 DKK Max: 475 DKK
kr.59 kr.475