Søg
Filters

Foder

Sorter efter

Lolo Nymfeparakitfoder 500 gr.

FF72200
Fuldfoder med en blanding af frø og frugter i høj kvalitet. Indeholder værdifulde Naturlige vitaminer og mineraler. Tilsætning af nødder beskytter nerve-og immunsystemet.Ingredienser: Gul hirse, rød hirse, hvid hirse, kanariegræs frø, nigerfrø, saflor, Hvid durra, rød durra, havreflager, stribet solsikkefrø, afskallet græskarkerner, hampfrø, rønnebær, hyben, jordnødder, tjørnebær, majsmel, rosiner, caroten, lucernemel.
30 DKK

Lolo Kanariefoder 1 kg.

FF72502
Fuldfoderblanding af top frø med en stor andel af kanariegræs. Sikrer fuglene en ernæringsmæssig god tilstand, giver gode forudsætninger for avl og styrker og opmuntrer til sang. Tilsætning af hør regulerer funktionen af fordøjelseskanalen.Ingredienser: Kanariegræsfrø, rapsfrø, majroe rapsfrø, rød hirse, gul hirse, hørfrø, hampfrø, havre gryn, majsmel, hvedemel, caroten, lucernemel.
62 DKK

Lolo Dværgpapegøjefoder 500 gr.

FF72600
Fuldfoderblanding af de bedste frø, med en stor andel af kanariegræs. Sikrer at fuglenes ernæringsmæssige tilstand er god og dermed gode forudsætninger for avl. Tilsætning af hør regulerer funktionen af fordøjelseskanalen. Ingredienser: Rød hirse, kanariegræs frø, gul hirse, johannesbrød, sorte solsikkefrø, hvid hirse, rød durra, saflorfrø, hamperø, nigerfrø, hørfrø, majsmel, hvedemel, caroten, lucernemel.
29 DKK

Vildtfugleblanding 4 kg. HobbyFirst

161352
Hobby First Megavildt Fuglefoder er et varieret strøfoder, der vil lokke mange forskellige fuglearter til din have. Hobby First Megavildt Fuglefoder består af en lang række naturlige lækkerier, som havefuglene vil elske at få serveret. Og da fuglenes smag er varieret, så er foderet det naturligvis også. Dette foder vil tiltrække alt fra spurve til dompapper, mejser til bogfinker, så din have bliver både livlig og farverig. En god måde at tiltrække endnu flere fugle på er at sørge for at stille et fuglebad op, som fuglene kan bruge. Hobby First Megavildt Fuglefoder kan strøs i åbne områder på jorden eller kan man bruge det på et foderbræt eller en foderdispenser. Foderbrættets placering vil have stor betydning for, hvor mange fugle du får besøg af. Fuglene vil helst have, at brættet står i et åbent område, hvor de dog stadig hurtigt kan komme i skjul i ly af buske eller træer, hvis der kommer en rovfugl eller en sulten kat forbi. Og hvis du vil nyde synet af dine kvidrende gæster, er det selvfølgelig bedst at stille brættet et sted, hvor du kan se det fra vinduet. Hobby First Megavildt Fuglefoder er en stor sæk fuglefoder med lækre nødder, frø og korn, som havefuglene vil være vilde med. Foderet smager dejligt og så hjælper det fuglene med at få dækket deres behov for fedt og protein. Foderet kan anvendes året rundt, men mest vigtigt er det at fodre fuglene i de strenge og kolde vintermåneder. Og hvis du fodrer hver dag, så kan du ende med at få faste vintergæster. Vigtige fordele Daglig fodring giver dig faste vintergæster i haven. Adgang til et fuglebad kan give mange flere fugle i haven. Hvis du placerer foderbrættet, så det kan ses fra vinduet, kan du nyde synet af fuglene hver dag. Kan med fordel kombineres med en foderdispenser eller et foderhus, der naturligvis også kan købes her på hjemmesiden. Lækkert og varieret helårsfoder med nødder, frø og korn, som havens fugle elsker. Indeholder godt med fedt og protein, der hjælper fuglene gennem en streng vinter. Tiltrækker mange forskellige fuglearter. Hobby First Megavildt Fuglefoder indeholder noget for enhver fuglesmag og sørger for farverige gæster i din have.
145 DKK

Afskallede Solsikkefrø 15 kg.

566
Afskallede Solsikkefrø 15 kg.
455 DKK

CéDé Æggefoder Undulat 1 kg.

10007
CéDé Æggefoder Undulat 1 kg.
135 DKK

Foder til Zebrafinker og eksotiske fugle 500 gr.

FF72303
Foder til Zebrafinker og eksotiske fugle 500 gr.
29 DKK

Foderautomat Ø23,5 H45 cm.

160609
Foderautomat til vilde fugle. Diameter: 23,5 cm. Højde: 45 cm.
385 DKK

Hobby First No Mess 4 kg.

161360
Afskallede frø og kerner.
165 DKK

Hobby First Vildtfugleblanding 15 kg.

611
Tilskudsfoder til vildtfugle.
385 DKK

King Hobby First Undulat 15 kg.

542
Sund og velafbalanceret frøblanding til undulater.
415 DKK

Lolo Papegøjefoder 900 gr.

FF72700
Komplet balanceret fuldfoder.
78 DKK