Søg
Filters

Sæbe & Shampoo

Sorter efter

ALOE AVOCADO FACE & BODY SOAP 142 gr.

284
Ren og blød hud – hele dagen. Frisk, fugtgivende sæbe med Aloe vera og avocadoolie, der passer til alle hudtyper. Renser både skånsomt og effektivt og har en uimodståelig, frisk citrusduft. Til hvem? Avocado Face & Body Soap er en frisk, velduftende sæbe, der passer fint til ethvert badeværelse. Sæben er velegnet til alle hudtyper, og den friske duft tiltaler både kvinder og mænd. Du får: skånsom og effektiv rengøring hudplejende Aloe vera og avocadoolie fugtbevarende og beskyttende glycerin dejlig, frisk citrusduft en sæbe til alle hudtyper Skønhed fra naturen Naturlig skønhed starter med en ren, frisk hud. Og ren, frisk hud begynder i naturen. Forever Living Products har i 40 år arbejdet med at finde og bearbejde naturlige kilder til hudpleje. Foruden Aloe vera, der er grundlaget for vores virksomhed, suppleres produktet her med olie fra avocado. Hudplejende Aloe vera og avocado Præcis som Aloe vera har avocado masser af hudvenlige egenskaber. Den virker hudplejende, blødgørende og fugtgivende, samtidig med, at den beroliger huden. I Aloe Avocado Face & Body Soap har den desuden fået selskab af fugtbevarende glycerin, der er med til at beskytte huden. Sammen danner ingredienserne et produkt, der er velegnet til de allerfleste. Fed hud rengøres skånsomt, uden at huden irriteres. Har du tør og sart hud, hjælper sæben huden med at bevare den vigtige fugtbalance. Skånsom rengøring fra top til tå Aloe Avocado Face & Body Soap er velegnet til hele kroppen. Sæben rengør skånsomt, frisker op og efterlader en uimodståelig, frisk fornemmelse. Huden føles ren, blød og frisk. Aloe Avocado Face & Body Soap fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
56 DKK

ALOE Flydende Håndsæbe 473 ml.

38
Til rene, bløde og genfugtede hænder Flydende sæbe i en praktisk pumpeflaske med rengørende stoffer udvundet af naturlige kilder, ekstrakt af agurk, olivenolie og citronolie m.m. – baseret på Aloe vera, naturligvis. Aloe Hand Soap er en lækker håndsæbe ud over det sædvanlige. Til hvem? Dette produkt er til alle, også til personer med sart hud. Aloe Hand Soap er mild nok til brug hver dag og har en let, frisk duft, der værdsættes af de allerfleste. Du får: rene, bløde og genfugtede hænder Aloe vera, agurk, olivenolie og citronolie et drøjt produkt med en mild, frisk duft en praktisk og hygiejnisk pumpeflaske Milde og plejende ingredienser Vi vasker hænder flere gange om dagen. Derfor er det vigtigt, at sæben ikke udtørrer huden, men rengør skånsomt, plejer og hjælper huden til at bevare fugten. Vores egen Aloe vera er med sine hudplejende egenskaber det perfekte fundament for Aloe Hand Soap. Til rene og bløde hænder Tilføj nu rengørende stoffer udvundet fra naturlige kilder (eksempelvis kokosnød) blødgørende olivenolie, hudplejende agurk og citronolie og beskyttende glycerin – så får du en lækker håndsæbe ud over det sædvanlige. Dejlig let og frisk duft. Hverdagsluksus Aloe Hand Soap er meget drøj i brug og mild nok til at kunne anvendes hver dag, også af personer med sart hud. Den giver et dejligt skum og får huden til at føles ren, blød og silkeglat. Aloe Hand Soap er i en praktisk og hygiejnisk pumpeflaske. Aloe Hand Soap fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
139 DKK

ALOE-JOJOBA SHAMPOO 296 ml.

260
Til frisk , glansfuldt og velduftende hår. Luksuriøs, pH-afbalanceret shampoo med Aloe vera og jojoba. Designet, så den passer til alle hårtyper og er helt fri for sulfater og silikoner. Til hvem? Aloe-Jojoba Shampoo passer til alle, der vasker hår – uanset hårtype. Specielt velegnet til dem, der gerne vil undgå produkter med silikoner eller sulfater. Den lette, friske duft af lavendel og pebermynte værdsættes af både mænd og kvinder. Du får: en supergod pH-afbalanceret shampoo plejende Aloe vera og jojoba frisk hår, der er let at sætte et produkt uden sulfater og silikoner Smukt hår starter med hovedbunden Mange hårproblemer udspringer af en tør, skællende eller kløende hovedbund. Hovedbunden er hud, og huden skal have fugt for at trives. Det er derfor vigtigt at anvende gode hårprodukter. Aloe-Jojoba Shampoo indeholder milde men effektive ingredienser, der plejer både håret og hovedbunden. Rengør og plejer Aloe vera og jojoba er en gennemtestet kombination, der plejer både huden og håret og desuden er både fugtbevarende og blødgørende. Her får de selskab af mildt rengørende og plejende stoffer udvundet af kokosolie, ligesom lavendelolie, der både virker styrkende og opfriskende. C-vitamin er en pålidelig hudplejer, der også hjælper til at opretholde pH-balancen, og hybenfrøolie bidrager også med sine plejende og fugtbevarende egenskaber. Fri for silikoner og sulfater For at imødekomme dagens krav fra bevidste konsumenter indeholder Aloe-Jojoba Shampoo hverken silikoner eller sulfater. Resultatet er en shampoo, der hjælper til at styrke håret og bevare fugtbalancen. Giver desuden volumen og plejer hovedbunden. Rent og frisk bliver håret naturligvis også. Dufter dejligt af lavendel og pebermynte, hvilket passer både til mænd og kvinder. Aloe-Jojoba Shampoo fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
195 DKK

Filter by:

Clear All
Min: 56 DKK Max: 195 DKK
kr.56 kr.195