Søg
Filters

Fugle

Sorter efter

Vadigran Undulatfoder 4 kg.

FF23415
Vadigran Undulatfoder 4 kg.
169 DKK

Lolo Nymfeparakitfoder 500 gr.

FF72200
Fuldfoder med en blanding af frø og frugter i høj kvalitet. Indeholder værdifulde Naturlige vitaminer og mineraler. Tilsætning af nødder beskytter nerve-og immunsystemet.Ingredienser: Gul hirse, rød hirse, hvid hirse, kanariegræs frø, nigerfrø, saflor, Hvid durra, rød durra, havreflager, stribet solsikkefrø, afskallet græskarkerner, hampfrø, rønnebær, hyben, jordnødder, tjørnebær, majsmel, rosiner, caroten, lucernemel.
25 DKK

Lolo Kanariefoder 1 kg.

FF72502
Fuldfoderblanding af top frø med en stor andel af kanariegræs. Sikrer fuglene en ernæringsmæssig god tilstand, giver gode forudsætninger for avl og styrker og opmuntrer til sang. Tilsætning af hør regulerer funktionen af fordøjelseskanalen.Ingredienser: Kanariegræsfrø, rapsfrø, majroe rapsfrø, rød hirse, gul hirse, hørfrø, hampfrø, havre gryn, majsmel, hvedemel, caroten, lucernemel.
62 DKK

Lolo Dværgpapegøjefoder 500 gr.

FF72600
Fuldfoderblanding af de bedste frø, med en stor andel af kanariegræs. Sikrer at fuglenes ernæringsmæssige tilstand er god og dermed gode forudsætninger for avl. Tilsætning af hør regulerer funktionen af fordøjelseskanalen. Ingredienser: Rød hirse, kanariegræs frø, gul hirse, johannesbrød, sorte solsikkefrø, hvid hirse, rød durra, saflorfrø, hamperø, nigerfrø, hørfrø, majsmel, hvedemel, caroten, lucernemel.
29 DKK

Vadigran Papegøjefoder Original 14 kg.

FF23450
Vadigran Papegøjefoder Original 14 kg.
800 DKK

Vildtfugleblanding 4 kg. HobbyFirst

161352
Hobby First Megavildt Fuglefoder er et varieret strøfoder, der vil lokke mange forskellige fuglearter til din have. Hobby First Megavildt Fuglefoder består af en lang række naturlige lækkerier, som havefuglene vil elske at få serveret. Og da fuglenes smag er varieret, så er foderet det naturligvis også. Dette foder vil tiltrække alt fra spurve til dompapper, mejser til bogfinker, så din have bliver både livlig og farverig. En god måde at tiltrække endnu flere fugle på er at sørge for at stille et fuglebad op, som fuglene kan bruge. Hobby First Megavildt Fuglefoder kan strøs i åbne områder på jorden eller kan man bruge det på et foderbræt eller en foderdispenser. Foderbrættets placering vil have stor betydning for, hvor mange fugle du får besøg af. Fuglene vil helst have, at brættet står i et åbent område, hvor de dog stadig hurtigt kan komme i skjul i ly af buske eller træer, hvis der kommer en rovfugl eller en sulten kat forbi. Og hvis du vil nyde synet af dine kvidrende gæster, er det selvfølgelig bedst at stille brættet et sted, hvor du kan se det fra vinduet. Hobby First Megavildt Fuglefoder er en stor sæk fuglefoder med lækre nødder, frø og korn, som havefuglene vil være vilde med. Foderet smager dejligt og så hjælper det fuglene med at få dækket deres behov for fedt og protein. Foderet kan anvendes året rundt, men mest vigtigt er det at fodre fuglene i de strenge og kolde vintermåneder. Og hvis du fodrer hver dag, så kan du ende med at få faste vintergæster. Vigtige fordele Daglig fodring giver dig faste vintergæster i haven. Adgang til et fuglebad kan give mange flere fugle i haven. Hvis du placerer foderbrættet, så det kan ses fra vinduet, kan du nyde synet af fuglene hver dag. Kan med fordel kombineres med en foderdispenser eller et foderhus, der naturligvis også kan købes her på hjemmesiden. Lækkert og varieret helårsfoder med nødder, frø og korn, som havens fugle elsker. Indeholder godt med fedt og protein, der hjælper fuglene gennem en streng vinter. Tiltrækker mange forskellige fuglearter. Hobby First Megavildt Fuglefoder indeholder noget for enhver fuglesmag og sørger for farverige gæster i din have.
115 DKK

ALOE Veterinary Formula 473 ml.

30
Til vores firbenede familiemedlemmer Et allround plejeprodukt til hud, pels, poter, hove, man og hale. Baseret på vores egen Aloe vera, naturligvis. Til hvem? Dette produkt er velegnet til alle dyreejere. Aloe Veterinary Formula er velegnet til hunde, katte, kaniner, høns og heste – og alle andre dyr. Det er simpelthen et fantastisk produkt til alle pels- og fjerklædte familiemedlemmer. Du får: et allround-produkt til alle husdyr Aloe vera, allantoin og glycerin smart spray til enkel påføring pleje til hud, pels, poter, patter, hove, maner og haler. Aloe vera til alle husdyr Store som små – vores husdyr er elskede familiemedlemmer. De skal selvfølgelig også nyde godt af vores fantastiske Aloe vera. Derfor har vi udviklet Aloe Veterinary Formula, specielt til vores firbenede venner. Beroligende, plejende og beskyttende I Aloe Veterinary Formula er vores egen Aloe vera hovedingrediensen, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Indeholder også blødgørende sojaolie, beroligende allantoin og glycerin, det virker beskyttende på huden, men også plejer pels og hår. Og sidst, men ikke mindst, hudplejende C- og E-vitamin. I dyrevenlig pakning Selv om det gøres i en god mening, er det langt fra alle vores pelsklædte venner, der sætter pris på pelspleje. Og en fedtet pels er heller ikke et hit. Derfor har Aloe Veterinary Formula en let, flydende konsistens, der hurtigt absorberes. Den smarte sprayflaske letter påføringen – det hele er udtænkt for at gøre det nemt for dig at pleje dine pelsklædte familiemedlemmer bedst muligt.
245 DKK

Aveve Foderdispenser

160759
Foderdispenser i kobber.
115 DKK

Bomuldspind 75 cm/ø 30 mm

TX5162
I ren bomuld. Til fleksible former. Med skruebeslag. Kan fastgøres i alle positioner.
65 DKK

Bomuldsring med trækugle 16 cm.

TX5158
Bomuldsring m. trækugle, ø 16 cm. Ren bomuld.
74 DKK

Bomuldsring med trækugle 24 cm.

TX5159
Bomuldsring med trækugle 24 cm.
89 DKK

Buet trægynge 27x15 cm.

TX5827
Buet trægynge 27x15 cm.
32 DKK

CéDé Æggefoder Undulat 1 kg.

10007
CéDé Æggefoder Undulat 1 kg.
135 DKK

Crock mad/vandskål m. beslag

FT5916
Crock mad/vandskål. Ø 10 x 10 cm, 300 ml.
89 DKK

Diarre dråber til fugle 15 ml.

TX5028
Nyttig ved mave-tarm problemer. Kan anvendes profylaktisk.
38 DKK

Flaskebørste Medium

40201
Flaskebørste Medium
34 DKK

Foder til Zebrafinker og eksotiske fugle 500 gr.

FF72303
Foder til Zebrafinker og eksotiske fugle 500 gr.
29 DKK

Foderautomat Ø23,5 H45 cm.

160609
Foderautomat til vilde fugle. Diameter: 23,5 cm. Højde: 45 cm.
385 DKK

Foderdispenser til vindue 225 ml.

TX55610
Foderdispenser til vindue 225 ml.
76 DKK

Foderhus 30x18x28 cm

TX5568
Foderhus 30 x 18 x 28 cm. Lavet af laseret fyrretræ. Med stort tagudhæng. Med speciel tagbelægning. Med stor landeplads. Til ophæng.
185 DKK

Foderhus 46x44 cm / 1,1 m

TX5570
Fuglehus 46x44 cm / 1,1 m. Lavet af laseret fyrretræ. Med stort tagudhæng. Med speciel tagbelægning. Med stor landeplads.
425 DKK

Frøstænger m/frugt til Dværgpapegøjer 2 pk

FF72608
2xfrøstænger m. frugt til parakitter. Et perfekt supplement med mange vitaminer, mineraler og pectin. Lavet med frugter i høj kvalitet. Omfatter hyldebær, rig på C-vitamin og carotenoider, samt kokosflager, som styrker kroppen. Ingredienser: Gul hirse, rød durra, kanariegræsfrø, rød hirse, hvede mel, havregryn, hvid durra, nigerfrø, hørfrø, appelsinskal, tørrede hyldebær, kokosnød, saflorfrø, hampfrø, sorte solsikkefrø, dehydreret æble, boghvede, gær. Tilsætningsstoffer: Farvestoffer.
25 DKK

Frøstænger m/frugt, æg og honning 3 pk.

FF72109
Et perfekt kosttilskud med mange vitaminer, mineraler og pektin. Lavet med frugter i høj kvalitet, værdifulde kyllingeæggehvider og honning. Ingredienser: Frugt: Gul hirse, rød hirse, hvedemel, nigerfrø, saflorfrø, hyldebær, kokosnød, dehydrerede æbler, appelsinskal, tørgær. Honning, gul hirse, rød hirse, havreflager, rød durra ,hørfrø, hampfrø, hvedemel. Egg: Gul Hirse, hvedemel, Nigerfrø, tørgær, tørret æggepulver. Tilsætningsstoffer: farvestoffer.
29 DKK

Fuglebadekar 12x12x12 cm.

TX5401
Til at hænge foran tremmerne. Forskellige farver.
39 DKK

Fuglebursand 3 ltr.

FT5203
Fuglebursand 3 ltr.
45 DKK

Fuglebursand grov 2,3 kg.

977200
Bursand med muslingeskaller og trækul.
35 DKK

Fuglefoderhus med silo, 50 cm/1,38 m

TX5573
Fuglefoderhus 50 cm/1,38 m. Med silo der holder foderet rent og tørt. Lavet af laseret fyrretræ. Med stort tagudhæng. Med stor landeplads. Med speciel tagbelægning. Med aftageligt tag for ekstra påfyldning.
775 DKK

Gitterbold med kæde og klokke

TX5250
Gitterbold med kæde og klokke.
15 DKK

Græsrede 11 cm.

TX5622
Lavet af 100 % naturmateriale.
35 DKK

Gynge med klokke

TX5831
I naturligt træ.
24 DKK

Filter by:

Clear All
Min: 9 DKK Max: 1.255 DKK
kr.9 kr.1255